Για σήμερα Σάββατο 12 Ιουνίου 2010, είναι προγραμματισμένες οι εξής εκδηλώσεις:

* Παγκόσμια Ημέρα κατά της Παιδικής Εργασίας η σημερινή.

* Στις 10 π.μ. ο καθαρισμός του βυθού του Θερμαϊκού (Θεσσαλονίκη) με πρωτοβουλία της Νομαρχίας Θεσσαλονίκης.

* Στις 10 π.μ., σεμινάριο με θέμα «ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΩ ΤΟ ΔΑΣΟΣ», προκειμένου να καλύψετε δημοσιογραφικά το περιεχόμενο του. Το σεμινάριο γίνεται με πρωτοβουλία του ΑΥΡΑ, σε συνεργασία και υπό την επιμέλεια της επιστημονικής ομάδας του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ, και απευθύνεται σε πολίτες που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να ενημερωθούν για τα δασικά οικοσυστήματα και τον τρόπο προστασίας τους από τις πυρκαγιές. Το σεμινάριο γίνεται στην Αποθήκη Δ’, 1η Προβλήτα, Οργανισμός Λιμένος Θεσσαλονίκης.

* Στις 11 πμ, ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Σπ. Βούγιας, θα παραστεί στη Γενική Συνέλευση των Συμβασιούχων Πυροσβεστών Θεσσαλονίκης, που θα πραγματοποιηθεί σε αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης.

* Στις 12 μμ, το Σωματείο Ενοικιαστών Περιπτέρων Ν. Θεσσαλονίκης διοργανώνει ημερίδα με θέμα: "Ταμειακή μηχανή και φορολογικό σύστημα στην μικρή λιανική" Το Σάββατο 12/06/2010 στις 12:00 στην αίθουσα "Ι. Βελλίδης" στη Δ.Ε.Θ.

* Στις 12:30 μμ ο Νομάρχης Π. Ψωμιάδης θα παραβρεθεί στην εκδήλωση καθαρισμού του Θερμαϊκού.

* Στις 8 μ.μ. στον χώρο μπροστά από το άγλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην παραλία του Λευκού Πύργου στη Θεσσαλονίκη, εκδήλωση τιμής και μνήμης για τον Μακεδόνα στρατηλάτη διοργανώνει η Νομαρχία Θεσσαλονίκης.

* Στις 8.30 μ.μ., ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ανατολικού "Η Βαλμάδα" διοργανώνει μυσικοχορευτική εκδήλωση με θέμα "Στα χνάρια τους..." για να τιμήσει τους αυθεντικούς παραδοσιακούς χορευτές του τόπου μας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο θέατρο Κήπου Θεσσαλονίκης.