Έργα ασφαλτόστρωσης άρχισε ο δήμος Θεσσαλονίκης, στο κέντρο της πόλης. Μάλιστα, σήμερα Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010, το πρωί, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Βασίλης Παπαγεωργόπουλος επιθεώρησε τα έργα ασφαλτόστρωσης στο κέντρο της πόλης, παρουσία του αντιδημάρχου Δημοτικών Έργων κ. Β. Δημητρίου. Η επιθεώρηση του έργου άρχισε από τη συμβολή των οδών Λεωφ. Νίκης και Μορκεντάου.
Ο κ. Παπαγεωργόπουλος κατά τη διάρκεια της επιθεώρησης ανέφερε ότι ο Δήμος Θεσσαλονίκης υλοποιεί το Τεχνικό Πρόγραμμα 2010 και στα πέντε Δημοτικά Διαμερίσματα. «Δημιουργούμε, τόνισε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, έργα υποδομής για την ασφαλή διακίνηση οχημάτων και πεζών. Τα έργα αυτά θα συνεχιστούν αφού στόχος μας είναι να ασφαλτοστρώσουμε το σύνολο των δρόμων τόσο στο Ιστορικό Κέντρο όσο και στην περιφέρεια».
Υπενθυμίζεται ότι, από σήμερα (Τετάρτη) 9 Ιουνίου έως και μεθαύριο (Παρασκευή) 11 Ιουνίου θα ασφαλτοστρωθούν οι δρόμοι: Προξένου Κορομηλά, Μητροπολήτου Ιωσήφ και Χρυσοστόμου Σμύρνης.
Την ερχόμενη Δευτέρα 14 Ιουνίου έως την Παρασκευή 19 Ιουνίου θα ασφαλτοστρωθούν οι οδοί: Φιλίππου, Ολύμπου και Κρυστάλλη.
Την Δευτέρα 21 Ιουνίου έως την Παρασκευή 26 Ιουνίου θα ασφαλτοστρωθούν: η Βασιλέως Ηρακλείου, η Ολυμπίου Διαμαντή και η Βίκτωρος Ουγκώ.