Για σήμερα Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010, είναι προγραμματισμένες οι εξής εκδηλώσεις:

* Ξεκινά σήμερα στις Βρυξέλλες και θα ολοκληρωθεί αύριο 1η Ιουλίου η 8η Ευρωπαϊκή Επιχειρηματική Σύνοδος Κορυφής (8th European Business Summit).

* Λήγει σήμερα η παράταση της προθεσμίας για τη ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων οφειλών στο δημόσιο με ευνοϊκούς όρους.

* Αρχίζει σήμερα το συνέδριο με θέμα: «Πράσινες Δημόσιες Συμβάσεις (ΠΔΣ) το Δημόσιο πρωταγωνιστής του πρασινίσματος της εγχώριας αγοράς», το οποίο συνδιοργανώνουν τα υπουργεία Περιβάλλοντος, Ενεργείας και Κλιματικής Αλλαγής και Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας. Το συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα της Γενικής Διεύθυνσης Περιβάλλοντος της Ε.Ε.

* Στις 12 το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη συνέντευξη Τύπου του νομάρχη Θεσσαλονίκης, Παναγιώτη Ψωμιάδη, για το πρόγραμμα: «Στην Περιφέρεια για τον Πολιτισμό», το οποίο πραγματοποιείται φέτος για όγδοη χρονιά. Το πρόγραμμα αναπτύσσεται με 140 περίπου εκδηλώσεις σε όλους τους Δήμους και τα Δημοτικά Διαμερίσματα του Νομού Θεσσαλονίκης και περιλαμβάνει μουσικά σχήματα, χορευτικά συγκροτήματα, θεατρικές παραστάσεις και παραστάσεις για τα παιδιά, γιορτές και αναβιώσεις εθίμων, επιλεγμένα, το καθένα, σύμφωνα με τις ιδιαιτερότητες και τις απαιτήσεις της κάθε περιοχής.

* Στη 1 μ.μ. στο Προεδρικό Μέγαρο ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, θα δεχθεί την Αιματολογική Εταιρεία και τον Αθηναϊκό Ορειβατικό Σύλλογο.

* Στις 2 μ.μ. στο Προεδρικό Μέγαρο ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, θα δεχθεί τον πρόεδρο του Συμβούλιου Απόδημου Ελληνισμού, Στέφανο Ταμβάκη.

* Στις 8 μ.μ. στο ξενοδοχείο «Athens Imperial» πολιτική εκδήλωση για την συγκρότηση του πολιτικού κόμματος «Δημοκρατική Αριστερά» και ομιλητή τον Φώτη Κουβέλη.