Κι άλλο "στέκι", όπου παίζονταν παράνομο στοίχημα ανακάλυψε κι έκλεισε η αστυνομία. Όπως ανακοινώθηκε από την αστυνομική διεύθυνση Θεσσαλονίκης, χθες, Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010, το απόγευμα, συνελήφθη στην Άσσηρο, 26χρονος ιδιοκτήτης καταστήματος ‘’VIDEO CLUB’’, διότι λειτουργούσε το κατάστημα ως πρακτορείο στοιχήματος.
Οι αστυνομικοί έκαναν έφοδο στο Video Club και διαπίστωσαν ότι ο ιδιοκτήτης είχε οργανώσει και διενεργούσε στο κατάστημα παράνομο στοίχημα, που αφορούσε ποδοσφαιρικούς αγώνες του παγκοσμίου κυπέλλου.
Για τη διενέργεια του στοιχήματος είχε δημιουργήσει λογαριασμό σε σχετική ιστοσελίδα και εγκατέστησε στο κατάστημα έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή με σύνδεση στο διαδίκτυο, ο οποίος κατασχέθηκε, ενώ εντός του καταστήματος βρέθηκαν επίσης και κατασχέθηκαν, ένας εκτυπωτής, έντυπο με τους ποδοσφαιρικούς αγώνες του παγκοσμίου κυπέλλου και τις αποδόσεις αυτών, μια απόδειξη όπου αναγράφονταν το ιστορικό παράνομου στοιχήματος, συνολικού ποσού 98,44 € και δύο σελίδες με το ιστορικό στοιχήματος από 20-6-2010 μέχρι και 25-6-2010, συνολικού ποσού 4.635,26 €.
Επίσης βρέθηκαν τυπωμένα τα στοιχεία λογαριασμού που δημιούργησε ο ανωτέρω στην εν λόγω ιστοσελίδα, ο οποίος εξυπηρετούνταν με καθημερινή κίνηση χρηματικών ποσών μέσω χρεωστικής κάρτας του 26χρονου.