Στην εξιχνίαση της δολοφονίας ενός 38χρονου γεωργιανού στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης που συνέβη στις 20 Απριλίου προχώρησε η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης.


Συγκεκριμένα έχει συλληφθεί ένας 27χρονος Γεωργιανός που οδηγούσε το αυτοκίνητο με το οποίο είχε διαφύγει ο δολοφόνος. Μαζί του έχουν συλληφθεί και άλλοι δύο ομοεθνείς του 39 και 29 χρόνων, οι οποίοι μαζί με τον δράστη της δολοφονίας που διαφεύγει, είχαν φτιάξει συμμορία με σκοπό τις ληστείες.
Η αστυνομικοί της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με πληροφορίες, παρακολουθούσαν εδώ και δύο μήνες τον 27χρονο και περίμεναν την κατάλληλη στιγμή για να εξαρθρώσουν τη συμμορία εν τη γεννέση της.
Πράγματι, ο 27χρονος συνελήφθει λίγα λεπτά μετά τη ληστεία που διέπραξε προχθές στα κεντρικά του ραδιοταξί Λευκός Πύργος στην Άνω Πόλη. Και στη συνέχεια άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης.
Αποκαλύφθηκε ότι είναι αυτός με τον συνεργό του, το πρωί της 20ης Απριλίου προσπάθησαν να αρπάξουν την τσάντα της συζύγου του γεωργιανού. Εκείνος προσπάθησε να προβάλει αντίσταση και ο ομοεθνής του δεν δίστασε να στον σκοτώσει με σχεδόν εξ΄ επαφής πυροβολισμό.
Οι αστυνομία γνωρίζει πλέον τα στοιχεία του δολοφόνου τον οποίο και αναζητεί.