Τον θάνατο δύο κρατούμενων, στις Φυλακές Φελίου Γρεβενών, σε διάστημα μια εβδομάδας, επιβεβαίωσε, με δηλώσεις του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο διευθυντής του Σωφρονιστικού Καταστήματος, Αντώνης Πανάγος. Νεκροί είναι 26χρονος Έλληνας, ο θάνατος του οποίου προήλθε από χρήση ναρκωτικών και 51χρονος Βούλγαρος, ο οποίος απεβίωσε από παθολογικά αίτια.
Ο νεαρός πέθανε μετά από χρήση ηρωίνης, την οποία κατάφερε να εισάγει, λαθραία, στις φυλακές, κατά την επιστροφή του από τα Τρίκαλα, όπου είχε προσαχθεί για να δικαστεί. Είχε καταπιεί τα ναρκωτικά, για να τα μεταφέρει, ώστε να μην εντοπιστεί κατά την είσοδό του στο σωφρονιστικό κατάστημα. Διενεργείται έρευνα από το Τμήμα Ασφαλείας και την επόπτρια Εισαγγελέα των Φυλακών Γρεβενών για τον τρόπο προμήθειας της παράνομης ουσίας, δεδομένου ότι ο 26χρονος ήταν υπό την επιτήρηση αστυνομικών, κατά τη μεταγωγή και την παραμονή του στις Φυλακές Τρικάλων.
Ο 51χρονος Βούλγαρος λίγες ημέρες πριν είχε διακομιστεί, με πόνους στο στήθος, στο Νοσοκομείο Γρεβενών. Οι ιατρικές εξετάσεις δεν έδειξαν, ωστόσο, κάτι ανησυχητικό και ο κρατούμενος επέστρεψε στο κελί του, όπου και πέθανε.