Αγρότης από την Ημαθία «ψάρευε» ανήλικα κορίτσια μέσα από το Facebook! Ο 32χρονος έλεγε ότι ήταν... μοντέλο και φωτογράφος γνωστού πρακτορείου μοντέλων, κι έτσι κατάφερνε να αποκτά την εμπιστοσύνη νεαρών γυναικών και ανήλικων κοριτσιών που ήθελαν να κάνουν καριέρα στο cat walking. Υπόσχονταν υψηλές αμοιβές, φωτογραφήσεις σε στούντιο στη Θεσσαλονίκη κι έτσι οδηγούσε τα θύματά του σε μια... αποθήκη, που είχε μετατρέψει σε στούντιο κι εκεί τις έβαζε να ποζάρουν, στην αρχή ντυμένες κι έπειτα γυμνές. Όταν, μάλιστα, εκείνες διαμαρτύρονταν για το χώρο, έλεγε ότι η αποθήκη ήταν το... βοηθητικό στούντιο και υποτίθεται ότι ερχόταν σε συνεννόηση με το Θεσσαλονικιό φωτογράφο μέσω sms. Όλα, όμως, ήταν μια καλοστημένη κομπίνα.
Η κομπίνα ξεσκεπάστηκε όταν άρχισε να γίνεται αχόρταγος. Από τις νεαρές γυναίκες πέρασε στις ανήλικες. Δυο απ αυτές, όμως, που τις έβαλε μάλιστα να έρθουν σε ερωτική επαφή και να φωτογραφίζουν, αποδείχτηκαν πιο έξυπνες από αυτόν.
Οι πρώτες συνεννοήσεις έγιναν μέσω Facebook. Τα κοριτσάκια βρήκε σε χωριό της Πέλλας. Υποσχέθηκε καριέρα μοντέλου κι όταν ζήτησε πιο σέξι πόζες, είπε πως αυτές οι φωτογραφίες θα στέλνονταν στο... εξωτερικό όπου "τα λεφτά είναι καλύτερα".
Οι ανήλικες βρέθηκαν στο "βοηθητικό στούντιο" κι εκεί κατάλαβαν ότι "κάτι" δεν πήγαινε καλά. Πήγαν με τα νερά του και, όταν τελείωσε η σέξι φωτογράφηση, πήγαν γραμμή στην αστυνομία. Τώρα, ο 32χρονος ερευνάται ακόμη και για την περίπτωση να ΄χει βιάσει κάποιο από τα θύματά του.
Σε φορητό σκληρό δίσκο USB, που είχε στο αυτοκίνητό του, βρέθηκαν γυμνές και ημίγυμνες φωτογραφίες δύο ανήλικων κοριτσιών (μία ημεδαπή και μία αλλοδαπή) ηλικίας 16 ετών, που ταυτοποιήθηκαν από τις αρχές, καθώς και άλλων ανήλικων κοριτσιών, των οποίων τα στοιχεία δεν έχουν ταυτοποιηθεί. Στο υποτιθέμενο στούντιο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρεις φωτογραφικές μηχανές, μια ψηφιακή βιντεοκάμερα, 61 DVD ερωτικού περιεχομένου, δύο κάρτες SIM κινητής τηλεφωνίας, δύο φωτογραφικά φιλμ και δύο άλμπουμ που περιείχαν συνολικά 155 γυμνές και ημίγυμνες φωτογραφίες κοριτσιών και γυναικών, τα στοιχεία των οποίων προσπαθούν να διασταυρώσουν οι αρχές.
Όσο για το Facebook, εκεί εμφανιζόταν ως... νεαρή κοπέλα, μοντέλο. Στις "φίλες" του από το Facebook έλεγε ότι κέρδιζε πάρα πολλά χρήματα, για να τις δελεάσει. Όσο και να φαίνεται απίστευτο, η ιστοσελίδα του στο Facebook είχε πάνω από 1.500 "φίλες"!
Εις βάρος του 32χρονου αγρότη σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.