Μια πορτοφολού, δύο τσαντάκηδες και δυο κλέφτες μοτοσικλετών συνελήφθησαν, χθες Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010, σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης, κατά την ώρα της... δουλειάς τους. Αναλυτικά, η αστυνομία ανακοίνωσε:
Οι δυο τσαντάκηδες, ηλικίας 34 και 20 ετών, συνελήφθησαν κατόπιν αστυνομικών αναζητήσεων, ξημερώματα, στην περιοχή της Άνω Πόλης. Είχαν αρπάξει την τσάντα 40χρονης ημεδαπής, η οποία περιείχε χρηματικό ποσό και διάφορα προσωπικά αντικείμενα της ιδιοκτήτριας. Το κλαπέν χρηματικό ποσό βρέθηκε στην κατοχή του 34χρονου συλληφθέντα και αποδόθηκε στην παθούσα.
Οι κλέφτες μοτοσικλετών συνελήφθησαν από περιπολούντες αστυνομικούς, το πρωί της Πέμπτης 17 Ιουνίου 2010, στη Νέα Απολλωνία Θεσσαλονίκης. Οι δύο νεαροί, ηλικίας 17 και 16 ετών, επέβαιναν σε μοτοσικλέτα, την οποία είχαν κλέψει λίγες ώρες νωρίτερα, από την περιοχή Στρατωνίου Χαλκιδικής.
Από δικυκλιστές αστυνομικούς ομάδας «ΔΙ.ΑΣ», συνελήφθη, επίσης το πρωί της Πέμπτης, 22χρονη αλλοδαπή, η οποία, εκμεταλλευόμενη τις συνθήκες συνωστισμού που επικρατούσαν σε αστικό λεωφορείο, επιχείρησε, χωρίς να τα καταφέρει, να αρπάξει το πορτοφόλι ανυποψίαστης συνεπιβάτιδός της.