Κύκλο συναντήσεων με προέδρους και διοικητικά συμβούλια παραγωγικών φορέων της πόλης, άρχισε από χθες ο επιχειρηματίας Ν. Ευθυμιάδης, ο οποίος διεκδικεί, όπως εχει δηλώσει, τη δημαρχία της Θεσσαλονίκης. Στόχος του, όπως δηλώνει, να συζητήσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και τις προτάσεις τους, ώστε "να περάσει η πόλη μπροστά", όπως είναι και το κύριο σύνθημα της προεκλογικής του καμπάνιας.
Έτσι, χθες, Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010, ημέρα που... δεν υπήρχαν ειδήσεις, λόγω της απεργίας των δημοσιογράφων, επιλέχθηκε να γίνει η συνάντηση του κ. Ευθυμιάδη με τον πρόεδρο της ΔΕΘ κ. Γιάννη Κωνσταντίνου και τον διευθύνοντα σύμβουλο της Helexpo, Πάρι Μαυρίδη.
Για αύριο, Παρασκευή 2 Ιουλίου έχει προγραμματιστεί (στις 10 το πρωί) η συνάντηση με τον πρόεδρο του δ.σ. και διευθύνοντα συμβουλο του Ο.Λ.Θ. Στέλιο Αγγελούδη. Στις 12 το μεσημέρι θα ακολουθήσει η συνάντηση με τον νεοεκλεγέντα Πρύτανη του Πανεπιστήμιου Μακεδονίας, Γιάννη Χατζηδημητρίου.
Την Τρίτη 6 Ιουλίου, στις 10 το πρωί, ο κ. Ευθυμιάδης θα επιχκεφθεί, στο γραφείο του, τον πρόεδρο του ΑΤΕΙ Σίνδου, Παύλο Καρακολτσίδη.
Τέλος, την Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010, το μεσημέρι, θα επισκεφθεί τον νεοεκλεγέντα πρύτανη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μυλόπουλο.
Μέσα στις επόμενες ημέρες, θα "κλείσει" και το πρόγραμμα των επισκέψεων του κ. Ευθυμιάδη στα γραφεία των πέντε δημοτικών διαμερισμάτων Θεσσαλονίκης.