Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά η ΜΚΟ «Παιδιά Εν Δράσει» οργανώνει την πιο ανατρεπτική, δημιουργική και ενοχλητική γιορτή δρόμου στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Μετά τα δύο τελευταία επιτυχημένα φεστιβάλ στο Πάρκο του Ξαρχάκου, η αγαπημένη γιορτή των νέων αναδεικνύει αυτή τη φορά το θέμα των πρώην στρατοπέδων της πόλης, κι οργανώνει τις δράσεις της στο Στρατόπεδο Παύλου Μελά.
Το φεστιβάλ επανέρχεται δυνατότερο από ποτέ στις 12 & 13 Ιουνίου στο πρώην στρατόπεδο του Παύλου Μελά, στο χώρο έναντι του Δημαρχείου Σταυρούπολης επί της Λαγκαδά. Μουσικά συγκροτήματα, παραστάσεις με μαριονέτες, video προβολές, performances, εκθέσεις φωτογραφίας και εικαστικών, χορός, θέατρο δρόμου, τσίρκο, graffiti, visuals, επιδείξεις skate & ΒΜΧ, κέφι, φαντασία, δημιουργία, επικοινωνία…
Πρόκειται για μια ιδέα που γεννήθηκε τον Απρίλιο του 2006, ως συμπαράσταση στους νέους της Γαλλίας που βγήκαν στους δρόμους ενάντια σε έναν άδικο νόμο. Το πρώτο «Ευχαριστούμε Που Ενοχλείτε» οργανώθηκε στην πλατεία Ναβαρίνου. Ακολούθησε το δεύτερο στην ίδια πλατεία το 2007, με αποκορύφωμα τα 2ήμερα φεστιβάλ στο Πάρκο του Ξαρχάκου το Μάιο του 2008 και τον Ιούνιο του 2009, με τη συμμετοχή 120 καλλιτεχνών και την ανταπόκριση πάνω από 4500 επισκεπτών.