Για σήμερα Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010, είναι προγραμματισμένες οι εξής εκδηλώσεις:

* Στις 10.30 συλλαλητήριο και ανεργατική απεργία οργανώνει σήμερα το ΠΑΜΕ. Η συγκέντρωση θα γίνει στο άγαλμα του Βενιζέλου.

* Στη 1 μμ, συνάντηση του Δημάρχου Θεσσαλονίκης Βασ. Παπαγεωργόπουλου με τους δημοσιογράφους, στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Βενιζέλου 45, 2ος όροφος). Η συνέντευξη θα δοθεί αμέσως μετά το τέλος της συνάντησης των μελών της δημοτικής παράταξης «Αναγέννηση» που συγκαλεί εκτάκτως ο κ. Παπαγεωργόπουλος, με θέμα το τι θα γίνει στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

* Στις 5 μμ, ημερίδα διοργανώνει το Σ.Δ.Ε. Νεάπολης με θέμα "Το Έργο του Σ.Δ.Ε. Νεάπολης και οι Εκπαιδευτικές και Επαγγελματικές Διέξοδοι των αποφοίτων του", στο Δημαρχείο Νεάπολης.

* Στις 5 μμ, εκδήλωση με θέμα: «Πρόσκληση σε συνάντηση εργασίας για την Καινοτομία» στο Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας ΝΟΗΣΙΣ, Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρία Ανατολικής Θεσσαλονίκης

* Στις 7 μμ, σύσκεψη της Πανελλαδικής Αντιμονοπωλιακής Συσπείρωσης Επαγγελματιών Βιοτεχών Εμπόρων, στο ΕΚΘ.

* Στις 7:30 μμ, παρουσίαση του βιβλίου του κ. Γ. Παλαιοκρασσά ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΕΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΖΩΗΣ, στο Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης. Σε συνεργασία με το Κέντρο UNESCO για τις Γυναίκες και την Ειρήνη στις Βαλκανικές Χώρες.

* Στις 7:30 μμ, 2ο Φεστιβάλ Μπύρας Θεσσαλονίκης στην παραλία (άγαλμα Μεγάλου Αλεξάνδρου)

* Στις 7:30 μμ, στο πρώην Κινηματογράφο «ΑΣΤΡΟΝ» στη Μενεμένη (Χρυσοστόμου Σμύρνης και Κομνηνών γωνία) πραγματοποιείται ευρεία συγκέντρωση αυτοδιοικητικών στελεχών από τους Αμπελόκηπους, την Μενεμένη και το Δενδροπόταμο ενόψει των Δημοτικών Εκλογών της 7.11.2010.

* Στις 8 μμ, το Ε΄ Δημοτικό Διαμέρισμα του Δήμου Θεσσαλονίκης διοργανώνει, στο πάρκο πρασίνου απέναντι από τον Κήπο Καλού στη συμβολή των οδών Γ.Μικρού – Αναξιμάνδρου – Α. Τούσα, μουσική βραδιά με παραδοσιακή Μουσική και χορούς με την συμμετοχή του Συλλόγου προσφύγων Μικρασιατών «ΟΙ ΡΙΖΕΣ ΜΑΣ» με θέμα το έθιμο του Κλήδονα

* Στις 8 μμ, η τελετή αποφοίτησης της τάξης του 2010 του American College of Thessaloniki (ACT), στο υπαίθριο αμφιθέατρο του ACT. Κύριος ομιλητής της βραδιάς θα είναι ο γνωστός δημοσιογράφος κ. Αλέξης Παπαχελάς, διευθυντής της Καθημερινής και δημιουργός της εκπομπής Φάκελοι, η οποία βραβεύεται συνεχώς τα τελευταία έξι χρόνια ως η καλύτερη δημοσιογραφική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης.

* Στις 9 μμ, στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων που προγραμμάτισε για φέτος το καλοκαίρι ο Δήμος Πανοράματος, στο Αμφιθέατρο του Δήμου Πανοράματος πρόκειται να πραγματοποιηθεί μεγάλη ανοικτή συναυλία, αφιερωμένη στο μεγάλο Σταύρο Κουγιουμτζή

* Στις 9 μμαπό την αντιδημαρχία Περιβάλλοντος και Πρασίνου του Δήμου Θεσσαλονίκης η εκδήλωση απονομής βραβείων και επαίνων του φετινού διαγωνισμού για το «Πράσινο Μπαλκόνι», στο Θέατρο Κήπου (πάρκο ΧΑΝΘ).