Επιστολή στον Πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, τον Υπουργό Πολιτισμού Παύλο Γερουλάνο και το Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού Πάνο Μπιτσαξή έστειλε ο Νομάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης, σχετικά με την απόρριψη του φακέλου της ΠΑΕ Ηρακλής από την Επιτροπή Αδειοδοτήσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.
Στην επιστολή του ο Νομάρχης υπογραμμίζει με έμφαση ότι η απόρριψη του φακέλου της ΠΑΕ Ηρακλής έχει ως αποτέλεσμα ««η ομάδα να κινδυνεύει με υποβιβασμό και μη συμμετοχή στην Σούπερ Λιγκ κατά τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν» και τονίζει ότι «κανείς δεν έχει αντίρρηση να εφαρμοστεί ο νόμος. Όμως είμαι σίγουρος ότι θα συμφωνήσετε ότι δεν είναι δυνατόν να αποδεχθούμε επιλεκτική εφαρμογή του. Δεν είναι δυνατόν οι ομάδες να κρίνονται με δύο μέτρα και δύο σταθμά, άλλα να ισχύουν στην Αθήνα και άλλα στην περιφέρεια και δη στη Θεσσαλονίκη».
Ο Νομάρχης ζητά από τον Πρωθυπουργό να παρέμβει «ώστε να μην υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά στην αντιμετώπιση των αθλητικών θεμάτων και κατά συνέπεια να ανοίξουν και να εξεταστούν οι φάκελοι όλων των ομάδων που πρόκειται να συμμετάσχουν στη Σούπερ Λιγκ».