Για σήμερα, Σάββατο 19 Ιουνίου 2010, έχουν προγραμματιστεί οι εξής εκδηλώσεις:

* Τη Σαγκάη επισκέπτεται σήμερα η υπουργός Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, Λούκα Κατσέλη, στο πλαίσιο της παγκόσμιας έκθεσης EXPO 2010. H υπουργός κατά την επίσκεψη της θα συνοδεύεται από τους γενικούς γραμματείς του υπουργείου,. Ιωάννη Δρυμούση και Ναυτιλίας, Γιώργο Βλάχο, τις διοικήσεις του Οργανισμού Προώθησης Εξαγωγών (ΟΠΕ), του Οργανισμού Ασφάλισης Εξαγωγικών Πιστώσεων (ΟΑΕΠ), του Invest in Greece, του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς (ΟΛΠ) και της ΔΕΘ καθώς και από εκπροσώπους επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην Κίνα.

* Στις 10 π.μ. στην Πλατεία Αριστοτέλους, εκδήλωση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης με θέμα τον εθελοντισμό και την προφύλαξη του περιαστικού δάσους του Σέϊχ Σού από τις πυρκαγιές. Στόχος της εκδήλωσης αποτελεί τόσο η ενημέρωση των πολιτών για το πρόγραμμα πυρασφάλειας στο Σέϊχ Σού όσο και η αύξηση του αριθμού των εθελοντών του Δήμου Θεσσαλονίκης με την εγγραφή περισσότερων νέων μελών.

* Στις 10 π.μ., διοργάνωση του Δήμου Πανοράματος και του Διαδημοτικού Δίκτυου Υγείας για ανοιχτή εκπαίδευση πολιτών σε πρώτες βοήθειες που μπορούν να σώσουν ζωές, στο Εμπορικό Κέντρο Αlpha Bank, στο Πανόραμα.