Άκης Τσοχατζόπουλος, Γιάννος Παπαντωνίου, Γ. Βουλγαράκης, Χρ. Μαρκογιαννάκης, Βύρωνας Πολύδωρας, Αναστάσιος Μαντέλης, Χρ. Βερελής, Μιχ. Λιάπης, Γ. Αλογοσκούφης και Ν. Χριστοδουλάκης. Τι είναι αυτοί; Είναι οι πολιτικοί οι οποίοι καλούνται, από την Εξεταστική Επιτροπή της ΒΟυλής που ερευνά το σκάνδαλο της Siemens να ανοίξουν οικειοθελώς τους τραπεζικούς λογαριασμούς τους, ώστε να διαπιστωθεί αν υπάρχουν "ύποπτες" εισροές.
Η επιτροπή θα τους απευθύνει προσωπικές επιστολές και θα τους ζητά να συνδράμουν στην προσπάθεια διερεύνησης της υπόθεσης. Οι Άκης Τσοχατζόπουλος, Γιάννος Παπαντωνίου, Γ. Βουλγαράκης, Χρ. Μαρκογιαννάκης, Βύρωνας Πολύδωρας, Αναστάσιος Μαντέλης, Χρ. Βερελής και Μιχ.. Λιάπης, έχουν υπογράψει διάφορες συμβάσεις. Οι Αλογοσκούφης - Χριστοδουλάκης, ως υπουργοί Οικονομικών ήταν τυπικά νόμιμοι εκπρόσωποι κρατικών εταιριών (ΟΤΕ, ΟΣΕ) που είχαν αναθέσει προμήθειες στη Siemens.
Πάντως οι επικεφαλής των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ που μετέχουν στην Επιτροπή (Παν. Ρήγας και Κ. Τζαβάρας αντίστοιχα), δηλώνουν ότι "η αναφορά των ονομάτων δεν σημαίνει ύποπτη σχέση, ούτε προδικάζει πορισματική διαπίστωση".