Μια μεγάλη ορχήστρα, εφάμιλλη των ευρωπαϊκών, ο Αντώνης Καφετζόπουλος, ο Αργύρης Μπακιρτζής, ο Φώτης Σιώτας και ο Camilo Bentancor Callardo, χορευτής που δεν μπορεί να πει το σίγμα, δημιουργούν μια παράσταση άξια παγκόσμιας περιοδείας, για να αφηγηθούν όλοι μαζί την ιστορία του Γαργαληστή, του σούπερ ήρωα, που ταξιδεύει όπου υπάρχει έστω και μια μικρή πλατεία για να κλέψει λίγο παραπανίσιο παιδικό γέλιο. Την Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010, στις 21.30 στη Μονή Λαζαριστών.
Μια ιστορία που γεννήθηκε στο μυαλό του Δημήτρη Μπασλάμ όταν γεννήθηκε η κόρη του, η Βερενίκη. Ένα τρυφερό μουσικό παραμύθι που αρχικά καταγράφηκε σε cd (2005) με αφηγητή τον δημοφιλή ηθοποιό Αντώνη Καφετζόπουλο και συντελεστές τους Γιάννη Αγγελάκα, Θανάση Παπακωνσταντίνου, Σωκράτη Μάλαμα, Μάρθα Φριτζήλα, Γιάννη Χαρούλη και Φώτη Σιώτα.

Συμμετέχουν:
Τάσος Μυσιρλής, Σοφία Ευκλείδου, Θανάσης Τζίνγκοβιτς, Κώστας Παντέλης, Χρήστος Παππάς, Γιάννης Μαρίνος, Φώτης Σιώτας, Δημήτρης Μπασλάμ, Θάνος Μηχαιλίδης, Γιάννης Πειραλής, Αργύρης Μπακιρτζής, Αντώνης Καφετζόπουλος.
Τιμή εισιτηρίου: 12€ κανονικό, 8€ παιδικό