Πατέρας δυο παιδιών είναι ο αστυνομικός υποδιευθυντής και υπασπιστής του κ. Χρυσοχοΐδη, Γιώργος Βασιλάκης, 52 χρονών, ο οποίος σκοτώθηκε, απόψε, Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010, από τη βομβιστική επίθεση στο γραφείο του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μ. Χρυσοχοΐδη, στον 7ο όροφο του υπουργείου.
"Προσωπικά, έχασα έναν πολύτιμο και αγαπημένο συνεργάτη", είπε ο υπουργός. Και πρόσθεσε: "Οι άναδροι δολοφόνοι θα βρεθούν και θα οδηγηθούν στη δικαιοσύνη για να δικαστούν σύμφωνα με το Σύνταγμα και τους νόμους" σημείωσε ο υπουργός και πρόσθεσε: "Δεν φοβόμαστε και δεν τρομοκρατούμαστε, θα συνεχίσουμε αδιάκοπα τον αγώνα για να καταστήσουμε τους πολίτες ασφαλείς."
Νωρίτερα την πόρτα του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη πέρασε ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης, ο Προϊστάμενος της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Φίλιππος Κουτσάφτης και Διοικητής της Αντιτρομοκρατικής Αλκιβιάδης Τζιώτης.
Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, ενημερώθηκε για την έκρηξη και εξέφρασε τον συγκλονισμό και τη στήριξή του για το φόνο του υπασπιστή του.