Σε σπίτι στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης κρατούσαν οι απαγωγείς, νεαρό Μαροκινό, τον οποίο απήγαγαν, μέρα μεσημέρι, από καφετέρια της Αθήνας! Την υπόθεση αποκάλυψε η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης από την οποία σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος επτά ομοεθνών του για αρπαγή, εκβίαση, βιασμό και πρόκληση σωματικής βλάβης.
Όπως κατήγγειλε ο 24χρονος στις 22 Μαΐου 2010, ενώ βρισκόταν σε καφετέρια στην πλατεία Αττικής στην Αθήνα τον απήγαγαν οι επτά ομοεθνείς του και τον μετέφεραν με αυτοκίνητο πρώτα σε ένα σπίτι, σε άγνωστη περιοχή, και στη συνέχεια σε άλλο σπίτι, στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης. Οι απαγωγείς επικοινώνησαν τηλεφωνικά με συγγενείς του στο Μαρόκο και ζήτησαν 3.000 ευρώ για να τον απελευθερώσουν.
Τα χρήματα παρέλαβε συνεργάτης τους, ενώ, όπως καταγγέλλει το θύμα, στη διάρκεια της ομηρίας οι ομοεθνείς τον ξυλοκόπησαν άγρια και τον κακοποίησαν σεξουαλικά με ξύλινο αντικείμενο.
Τελικά χθες ο 24χρονος κατάφερε να διαφύγει και κατήγγειλε την υπόθεση απαγωγής στην Αστυνομία. Το σπίτι όπου κρατούνταν στην περιοχή Ευόσμου εντοπίστηκε και ερευνάται.