«Οι αξιωματούχοι του ΠΑΣΟΚ επαναλαμβάνουν το ίδιο λάθος που έκαναν τόσα χρόνια με τη Θεσσαλονίκη. Μετά από απουσία τριών χρόνων από τα προβλήματα των τοπικών κοινωνιών, έχοντας εγκαταλείψει απόλυτα την περιφέρεια, τέσσερις μόλις μήνες πριν τις εκλογές εμφανίζονται ως φωστήρες και ως σωτήρες». .
Αυτά υπογραμμίζει ο νομάρχης Θεσσαλονίκης και υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Παν. Ψωμιάδης, ο οποίος δεν... καλοείδε τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης της εταιρίας To the Point, για τις εκλογές στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Ο νομάρχης υποστηρίζει, αναφερόμενος στα όσα ειπώθηκαν στη συνέντευξη Τύπου των στελεχών του ΠΑΣΟΚ, ότι "με τέτοιες τακτικές δεν μπορούν να αντιπαρατεθούν στο μεγάλο και δύσκολο έργο που εμείς κάναμε τα τελευταία επτά χρόνια. Θα είναι πιο χρήσιμοι εάν πιέσουν την κυβέρνηση και τον ΟΣΚ να βγάλει έστω τώρα το κονδύλιο που χρειάζεται η Θεσσαλονίκη για τη σχολική στέγη κι ας αφήσουν τη φτηνή κριτική".
Μάλιστα, ο κ. Ψωμιάδης τραβά στα άκρα: "Η κοινωνία δεν τους παρακολουθεί πια. Ούτε τους αδιάφορους ούτε τους συκοφάντες", λέει. Για να σπεύσει, πάντως, να απλώσει χέρι συνεργασίας: "Τους καλώ για μια ακόμη φορά να έρθουν κοντά μας να συνεργαστούμε για το καλό του τόπου. Τα προβλήματα δεν έχουν χρώμα", καταλήγει.