ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ

Αναβλήθηκε η συναυλία ενός  από τα δημοφιλέστερα εναλλακτικά pop-rock συγκροτήματα στην Ελλάδα, των FILM, με γυναικεία φωνητικά και πειραματικό ήχο. Επρόκειτο να έλθουν έρχεται για μία και μοναδική εμφάνιση στον Πολυχώρο Πολιτισμού Block33 την Πέμπτη 27 Μαΐου, προκειμένου να παρουσιάσουν το νέο τους άλμπουμ με τίτλο «Persona», όμως κάτι "στράβωσε" και θα ανακοινωθούν νέες ημερομηνίες.
Πρόκειται για ένα δίσκο που έχει δεχθεί ήδη εξαιρετικές κριτικές μιας και είναι μια γεμάτη αυτοπεποίθηση επιστροφή ενός από τα πιο ιδιαίτερα αγγλόφωνα group της εγχώριας σκηνής, που αποπνέει στο σύνολό του έναν ανανεωμένο δυναμισμό. Με έντονες επιρροές από τις συνθέσεις του Βαγγέλη Παπαθανασίου και τον αναλογικό ηλεκτρονικό ήχο, ο δίσκος αποτελεί ένα ρυθμικό και ατμοσφαιρικό soundtrack αινιγματικής, κινηματογραφικής αισθητικής.
Οι ζωντανές εμφανίσεις είναι ένα απ’ τα πιο δυνατά χαρακτηριστικά των FILM έχοντας εμφανιστεί σε πολλά φεστιβάλ στην Ελλάδα και το εξωτερικό, με πολλούς μεγάλους καλλιτέχνες της διεθνούς μουσικής σκηνής (The Cure, Placebo, Starsailor, The Flaming Lips, Puressence, New Order, Hooverphonic, Iggy Pop An The Stooges, κ.α).

Opening Act: Jane Doe

FILM:
Δημήτρης Μπόρσης (μπάσο/samples/φωνή)
Κώστας Μπόρσης (τύμπανα)
Μανώλης Ζαβιτσάνος (κιθάρα)
Μαζί τους η Εύη Κουρτίδου (φωνή

www.filmband.gr και www.myspace.com/filmgreece