Τα λάθη που έκανε στο ντέρμπι του "Καραϊσκάκης", ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ, για την 2η αγωνιστική των playoffs φαίνεται πως παραδέχθηκε ο διαιτητής Σταύρος Τριτσώνης σε συνομιλία που είχε μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον τιμ μάνατζερ της Ενωσης, Βασίλη Δημητριάδη! Mάλιστα ο 33χρονος ρέφερι φέρεται να χαρακτήρισε την διαιτησία του, αποτυχημένη!
Ο Δημητριάδης, μετά το τέλος του ματς πήγε στα αποδυτήρια των διαιτητών για να μιλήσει με τον Τριτσώνη και κατά την έξοδο του από το γήπεδο, σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων για τις διαιτητικές αποφάσεις, απάντησε: «Δεν είδατε, δεν τα είδατε όλοι; Δεν τα είδατε όλοι; Θέλετε την δική μου άποψη ή του διαιτητή. Εκείνος μου είπε πως ήταν μία αποτυχημένη διαιτησία».
Λίγη ώρα αργότερα και την ώρα που αποχωρούσε ο Τριτσώνης από το γήπεδο, περικυκλώθηκε από τους δημοσιογράφους για μία δήλωση, με τον διαιτητή του συνδέσμου Αθηνών να μην δεν διαψεύδει τα λεγόμενα του Δημητριάδη, λέγοντας: «Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι. Είναι δικαίωμα μου»…
Ο διαιτητής κατάφερε να αδικήσει και τις δύο ομάδες: Το πέναλτι που έδωσε στην ΑΕΚ ήταν ανύπαρκτο, ενώ ακύρωσε πεντακάθαρο γκολ της Ένωσης στο 88 με το οποίο οι κίτρινοι ισοφάριζαν το παιχνίδι.