Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε, το πρωί, το κέντρο της Λαμίας. Συγκρούστηκαν οπαδοί του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ, που βρίσκονται εκεί για τον τελικό του κυπέλλου χαντ μπολ, καθώς η αστυνομία είχε εκεί μια ελάχιστη δύναμη και περιορίστηκε στο να... βλέπει τους οπαδούς να πετούν μολότοφ οι μεν στους δε, έως ότου συγκεντρωθούν ειδικές δυνάμεις και να τους περιορίσουν, κάνοντας χρήση χημικών.
Αυτήν την ώρα, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έχουν μεταφερθεί περιμετρικά της πόλης και θα οδηγηθούν στο γήπεδο λίγο πριν το παιχνίδι. Οι οπαδοί της ΑΕΚ έχουν αφεθεί στην πόλη.
Από τα επεισόδια τραυματίστηκαν έξι οπαδοί κι ένας κάτοικος της Λαμίας, που έχει αναπνευστικά προβλήματα από τα χημικά που χρησιμοποίησαν οι αστυνομικοί. Νοσηλεύονται, χωρίς να κινδυνεύει η ζωή τους, στο νοσοκομείο της πόλης.
Σύμφωνα με το Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, όλα άρχισαν στις 8 το πρωί, όταν οπαδοί του ΠΑΟΚ έκανα να έφοδο στα γραφεία της ΑΕΚ στο κέντρο της Λαμίας, τα έκαψαν πετώντας μολότοφ ενώ συγχρόνως τραυματίστηκαν και δύο άτομα που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Λαμίας.
Στη συνέχεια οι οπαδοί της ΑΕΚ... ανασυντάχθηκαν κι έκαναν επίθεση στην πλατεία της Λαμίας όπου βρίσκονταν αμέριμνοι άλλοι οπαδοί του ΠΑΟΚ. Όπως μεταδίδει το πρακτορείο, οι λιγοστές αστυνομικές δυνάμεις δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν τους οπαδούς της ΑΕΚ και αυτοί, στην Πλατεία Λαού της Λαμίας, επιτέθηκαν με βόμβες μολότοφ .
Ακολούθησε... μάχη. Περίπτερα κι αυτοκίνητα παραδόθηκαν στις φλόγες(φωτογραφία) και αμέριμνοι διαβάτες δεν ήξεραν πού να κρυφθούν. Μετά ήταν η σειρά των οπαδών του ΠΑΟΚ να ανασυνταχθούν, αλλά στο μεταξύ επενέβη η αστυνομια, έριξε δακρυγόνα και οι οπαδοί του ΠΑΟΚ αποχώρησαν συνοδεία αστυνομικών από το κέντρο της πόλη και παραμένουν περιφερειακά.
Ο δήμος ζήτησε την αναβολή του αγώνα, όμως κάτι τέτοιο δεν ευσταθεί, αφού τα επεισόδια δεν είχαν να κάνουν με τη συμπεριφορά των φιλάθλων εντός του γηπέδου κι έτσι, ουτε οι ομάδες, ούτε η ομοσπονδία αποδέχτηκε κάτι τέτοιο.