Τη δική της Ιθάκη αναζητά η Μαντόνα. Τουλάχιστον αν πιστέψουμε τη σημερινή "Espresso"... Όπως γράφει η εφημερίδα, "στην άκρη του Ιονίου, στην Ιθάκη, η «βασίλισσα της ποπ» Μαντόνα βρίσκει τη γαλήνη της. Οπως πάντα, θα πάει ινκόγκνιτο στο νησί του Οδυσσέα, όπου θα φιλοξενηθεί στη βίλα-κάστρο του μεγαλοεπιχειρηματία φίλου της, μια που ακόμα δεν αποφάσισε να χτίσει το δικό της φρούριο στο οικόπεδο που αγόρασε εκεί".
Η εφημερίδα θυμίζει ότι "για πρώτη φορά αναζήτησε την Ιθάκη παρέα με τον δεύτερο σύζυγό της, τον σκηνοθέτη Γκάι Ρίτσι. Μαζί έκαναν όνειρα να χτίσουν τη δική τους Εδέμ σε αυτή την άκρη για να ζήσουν κι άλλες περιπέτειες. Στο μεταξύ, ήρθε ο χωρισμός και η Μαντόνα ανέβαλλε επ΄ αόριστον αυτό το μεγαλεπήβολο σχέδιο, όπως είπε στην «Εspresso» κάτοικος του νησιού που φροντίζει τη διάσημη σταρ κάθε φορά που επιλέγει αυτόν τον προορισμό".
Η εφημερίδα επικαλείται "έντονες φήμες", σύμφωνα με τις οποίες "η Μαντόνα θα μοιράσει τον χρόνο της σε Ιθάκη και Σαντορίνη. Ο παραγωγός της, ο Σουηδός Πιρ Αστρομ επισκέφθηκε το Black Rock Studios στο νησί του Αιγαίου, που βραβεύτηκε ως το καλύτερο του κόσμου και ανήκει στον Ελληνα Κώστα Καλημέρη". Η "Espresso" επικοινώνησε με τον κ. Καλημέρη, ο οποίος επιβεβαίωσε την επίσκεψη Αστρομ, αλλά δεν μας έδωσε περισσότερες πληροφορίες, όπως για παράδειγμα αν θα "πεταχτεί" από εκεί η ώριμη -όσον αφορά την μουσική της καριέρα- ποπ σταρ.