Για σήμερα Τρίτη 11 Μαΐου 2010, είναι προγραμματισμένες οι εξής εκδηλώσεις:
* Στο Στρασβούργο βρίσκεται σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Δρούτσας προκειμένου να συμμετάσχει στις εργασίες της 120ής υπουργικής συνόδου του Συμβουλίου της Ευρώπης

* Σε δημόσια διαβούλευση (έως την Παρασκευή 14 Μαΐου 2010) στην ιστοσελίδα www.opengov.gr το σχέδιο υπουργικής απόφασης του υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενεργείας και Κλιματικής Αλλαγής, που αφορά στις «Κατηγορίες παραβάσεων του νόμου 3054/2002 (ΦΕΚ 230Α’)-Ορια προστίμου ανά κατηγορία και άλλα σχετικά ζητήματα-Σφράγιση εγκαταστάσεων».

* Ανοιχτά σήμερα τα φαρμακεία σε ολόκληρη τη χώρα. Οι φαρμακοποιοί ανέστειλαν την απεργία τους μετά τη συνάντηση του προεδρείου του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου (ΠΦΣ) με την υπουργό Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, Λούκα Κατσέλη.

* Στις 9:30 π.μ. στο ξενοδοχείο «Royal Olympic» (Αθανασίου Διάκου 28-34) η έναρξη των εργασιών της δεύτερης ημέρας της διημερίδας που διοργανώνει ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός (ΛΑΟΣ) σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Κόμμα Ελευθέρων Δημοκρατών (EFD) και τη συμμετοχή ευρωβουλευτών και υψηλόβαθμων στελεχών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και της Ε.Ε.

* Στις 10 π.μ. συνάντηση της υπουργού Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας Λούκας Κατσέλη με εκπροσώπους εταιρειών του Συνδέσμου Ελληνικής Βιομηχανίας Απορρυπαντικών και Σαπώνων (ΣΕΒΑΣ).

* Στις 11 π.μ. στο Ααχεν της Γερμανίας η απονομή του Ευρωπαϊκού Βραβείου Νεότητας «Καρλομάγνος» που απονέμεται σε δράσεις που έχουν αναλάβει νέοι και οι οποίες προάγουν την κοινή αντίληψη για την ευρωπαϊκή ταυτότητα.

* Στις 12 το μεσημέρι η καθιερωμένη συνάντηση του Δημάρχου με τους δημοσιογράφους θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Βενιζέλου 45, 2ος όροφος).

* Στις 12 το μεσημέρι στο αμφιθέατρο Πληροφορικής του ΤΕΙ Αθηνών ομιλία της γενικής γραμματέως του ΚΚΕ Αλέκας Παπαρήγα σε συγκέντρωση που διοργανώνει η Κομματική και οι Οργανώσεις της ΚΝΕ σε ΑΕΙ και ΤΕΙ.

* Στη 1 παρά 20 το μεσημέρι στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, ομιλία του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά στην ετήσια γενική συνέλευση του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών ΣΕΒ .

* Στη 1 μ.μ. συνεδριάζει ο διευρυμένος Κοινοβουλευτικός Τομέας Εργασίας (ΚΤΕ) Δικαιοσύνης του ΠΑΣΟΚ για το νομοσχέδιο: «Τροποποίηση του ν. 3213/2003, διατάξεων του Ποινικού Κώδικα που αφορούν εγκλήματα σχετικά με την Υπηρεσία και άλλες διατάξεις» (Πόθεν έσχες-Εξωχώριες εταιρείες).

* Στη 1 μ.μ. στη Νομαρχία Θεσσαλονίκη βράβευση του πρωταθλητή της ενόργανης γυμναστικής Βασίλη Τσολακίδη που κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής στο Μπέρμινχαμ της Αγγλίας.

* Στη 1 μ.μ. η 10η τακτική συνεδρίαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης.

* Στις 5:30 μ.μ. στο ξενοδοχείο «Royal Olympic» (Αθανασίου Διάκου 28-34) συνέντευξη Τύπου, στο πλαίσιο της διημερίδας που που διοργανώνει ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός (ΛΑΟΣ) σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Κόμμα Ελευθέρων Δημοκρατών (EFD) και τη συμμετοχή ευρωβουλευτών και υψηλόβαθμων στελεχών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και της Ε.Ε.

* Στις 7 μ.μ. έξω από το υποκατάστημα της Marfin Bank στην Πλατεία Κλαυθμώνος συγκέντρωση μνήμης για τους αδικοχαμένους εργαζομένους της τράπεζας στις 11 Μαΐου 2010, διοργανώνει το Δίκτυο Συνδικαλιστών Ριζοσπαστικής Αριστεράς και πορεία προς τη Βουλή.

* Στις 7.15 μ.μ. στο βιβλιοπωλείο–πολυχώρο Μαλλιάρης- Παιδεία «Ανατόλια» (στη Δημητρίου Γούναρη 39, στην Καμάρα) στην παρουσίαση του βιβλίου της Βαρβάρας Ψαροπούλου με τίτλο «Ποιητική αδεία – Προτάσεις για διδασκαλία παράλληλου κειμένου Λογοτεχνίας Α’ Β’ Γ’ Λυκείου και Λογοτεχνίας Θεωρητικής κατεύθυνσης Γ’ Λυκείου»

* Στις 7:30 μ.μ. στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, ομιλία του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου στην ετήσια γενική συνέλευση του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ), παρουσία του προέδρου της Δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια.