Όταν κερδίζεις 1-2 εκτός έδρας, παίζεις με έναν παίκτη περισσότερο και καταλήγεις να χάνεις 4-2 μέσα σε 10 λεπτά και να βλέπεις και δικό σου παίκτη να αποβάλλεται, έχεις απεμπολήσει κάθε δικαίωμά σου να μιλάς για ο,τιδήποτε. Πολύ περισσότερο για αδικία. Αυτό συνέβη με τον Άρη.
Πέρασε μια βδομάδα μέσα σε αεροπλάνα, προετοιμάστηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, για να αγωνιστεί σήμερα στο Χαριλάου μετά την αναβολή και παρόλα αυτά, βρέθηκε στο ΟΑΚΑ να εμφανίζεται ως φαβορί. Κατάφερε, όμως, να διασυρθεί από μία ομάδα, την ΑΕΚ, η οποία δεν είχε... αρχή, μέση και τέλος.
Τι δεν είχε ο Άρης; Άμυνα. Παίζει γρήγορα, έχει καλούς μεσοεπιθετικούς, αλλά ως εκεί. Εκμεταλλεύεται την έδρα και καταφέρνει να είναι μέσα σε όλα. Η άμυνά του, όμως, είναι δραματική. Ειδικά η δεξιά της πλευρά, ευθύνεται για τα δύο από τα γκολ που δέχτηκε.
Πάντως, στο παιχνίδι δεν ήταν πρωταγωνιστές οι παίκτες. Ήταν ο διαιτητής. Έκανε σοβαρά λάθη: Έδειξε δεύτερη κίτρινη στον Γιάχιτς που αγγίζει τη μπάλα με το χέρι στην προσπάθειά του να στηριχθεί όρθιος! Στη συνέχεια απέβαλε -σωστά- με απευθείας κόκκινη τον Σάχα, που προσπάθησε να κόψει τη μπάλα, αλλά ανέτρεψε τον Κάμπορα. Σωστά απέβαλε, πάντως, τον Κάλβο, που πρώτα πετάει τη μπάλα έξω κι έπειτα εμποδίζει παίκτη της ΑΕΚ να εκτελέσει το φάουλ, με δεύτερη κίτρινη. Δεν είδε το οφσάιτ του Κάμπορα που, λίγο έλειψε να τελειώσει με γκολ υπέρ του Άρη στο 1-1. Επίσης σωστά δεν έδωσε πέναλτι στον Τσιμπούρ, αλλά έπρεπε να του δείξει και κίτρινη για θέατρο. Ανύπαρκτο ήταν το πέναλτι στον Σκόκο, από το Νασούτι, με το οποίο έγινε το 3-2. Απέβαλε τον Κάμπορα χωρίς κανέναν λόγο, καθώς ο παίκτης του Άρη χαϊδεύει τον Καφέ, ο οποίος κάνει τον... κεραυνόπληκτο και πέφτει κάτω (και πρέπει να πάρει κίτρινη). Επίσης, χάρισε κίτρινες σε Ναφτί, Αράνο, Νέτο, Καφέ, Νασούτι και ποιος ξέρει ποιον άλλον! Είναι επικίνδυνος και κάποιοι πρέπει να καταλάβουν ότι διαιτητής δε γίνεσαι με το επώνυμό σου.
Τα γκολ: 27 Τσιμπούρ 1-0, 55 Κάμπορα 1-1, 71 Τζόνσον 1-2, 75 Λεονάρντο 2-2, 77 Σκόκο 3-2, 84 Λεονάρντο 4-2,
Οι συνθέσεις
ΑΕΚ (Ντούσαν Μπάγεβιτς): Σάχα, Αραούχο, Γκέντσογλου, Μαϊστόροβιτς, Λαγός, Γιάχιτς, Καφές, Μαντούκα (71' Λεονάρντο), Σκόκο (89΄ Γεωργέας), Τζιμπούρ, Μπλάνκο (55΄ Αραμπατζής).
ΑΡΗΣ (Έκτορ Ραούλ Κούπερ): Σηφάκης, Νέτο, Αράνο (69' Φερνάντες), Ρονάλντο Γκιάρο, Ναφτί, Νασούτι, Πρίττας (74΄ Νάτσο Γκαρσία), Χαβίτο (71' Μεριέμ), Κάλβο, Τζόνσον, Κάμπορα.
Διαιτητής: Μιχάλης Κουκουλάκης (Ηρακλείου)
Βοηθοί: Τρύφωνας (Κέρκυρας), Ευθυμιάδης (Πιερίας)
Κόκκινες: 37΄ Γιάχιτς (2η κίτρινη), 53΄ Σάχα - 39΄ Κάλβο (2η κίτρινη), 80΄ Κάμπορα
Κίτρινες: Μαϊστόροβιτς - Ρονάλντο Γκιάρο, Νασούτι, Ναφτί
Γήπεδο: (ΟΑΚΑ)