Μπορεί να έπαιξε χάλια, ειδικά στο β μέρος, όμως ο ΠΑΟΚ ήταν ψυχωμένος κι έσπασε την παράδοση με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα. Έτσι καβάλησε την κορυφή κι ατενίζει από ψηλά τους υπόλοιπους σ αυτό το μίνι πρωτάθλημα της αηδίας, που εμπνεύστηκαν κάποιοι για άγνωστους (αλλά ευνόητους) λόγους.
Ο ΠΑΟΚ δεν ήταν καλός. Ευτύχησε να πετύχει γρήγορο γκολ χάρη στον παθιασμένο Μουσλίμοβιτς (στο σουτ του η μπάλα ξεπέρασε τα 118 χιλιόμετρα την ώρα) με τη βοήθεια του Νικοπολίδη, που έδιωξε, με σιγουριά, πάνω στον Φιλομένο και η εξοστρακισμένη μπάλα έφθασε στον Σλοβένο που σκόραρε. Ο Ολυμπιακός, ειδικά στο δεύτερο, είχε την απόλυτη κατοχή. Ήταν, όμως, φλύαρος και ανίκανος να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Ως την Τετάρτη να έπαιζαν, με τον τρόπο που ανέπτυσσε το παιχνίδι, γκολ δε θα πετύχαινε.
Ο Κάκος προσπάθησε να ισορροπήσει στα πάντα. Ακόμη και στις κίτρινες. Τελικά έδειξε 2 σε παίκτες του ΠΑΟΚ και 3 σε παίκτες του Ολυμπιακού. Δεν έδειξε πέναλτι στον Μέλμπεργκ, ούτε, όμως και κίτρινη στο Βιτόλο, που έκαναν το ίδιο πράγμα: Σταμάτησαν τη μπάλα με το χέρι και με πρόθεση.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΠΑΟΚ (Φερνάντο Σάντος): Χαλκιάς, Κοντρέρας, Λίνο, Τσιρίλο, Σαβίνι (50' Μαλεζάς), Γκαρσία, Βιτόλο, Βιεϊρίνια, Σορλέν, Φιλομένο (85' Παπάζογλου), Μουσλίμοβιτς (78' Φωτάκης).
Ολυμπιακός (Μπόζινταρ Μπάντοβιτς): Νικοπολίδης, Μπράβο, Ζεβλάκοφ, Μέλμπεργκ, Αβρ. Παπαδόπουλος, Τοροσίδης, Μαρέσκα (62' Μήτρογλου), Λεονάρντο (83' Γ. Παπαδόπουλος), Οσκαρ, Λούα Λούα, Ντάρμπισαϊρ.

Διαιτητής: Κάκκος
Βοηθοί: Δάλλας, Τάτσης.