Μέτωπο με τους γεωτεχνικούς του δημοσίου φαίνεται ότι άνοιξε ο συντονιστής του νομαρχιακού έργου Γιώργος Τσαμασλής. Με δελτίο τύπου της, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Γεωτεχνικών Δημοσίων Υπαλλήλων (ΠΟΓΕΔΥ), τη Δευτέρα, 19 Απριλίου 2010, στρέφονταν κατά του κ. Τσαμασλή για όσα είχε πει σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε για το θέμα της απεργίας των γεωτεχνικών του δημοσίου.
Ο κ. Τσαμασλής είχε κάνει λόγο για "καπετανάτα" (δες με κλικ εδώ), κάτι που προκάλεσε την αντίδραση της ΠΟΓΕΔΥ και αυτή, με τη σειρά του, τη δήλωσή του νομαρχιακού συμβούλου, ο οποίος τόνισε:
«Το δελτίο Τύπου της 16-4-10 της Νομαρχίας Θεσσαλονίκης αναφέρει για «παράνομο καπετανάτο» και όχι «παράνομο συνδικάτο» όπως θέλει να γράφει στην παραπλανητική ανακοίνωσή της η ΠΟΓΕΔΥ. Όσο για τα σχόλια στις δηλώσεις μου που έχουν σχέση με την προστασία της δημόσιας υγείας, της οποίας έχω την ευθύνη και το καθήκον να προστατεύσω, είναι απαράδεκτα, δεν ευσταθούν και αποτελούν προσπάθεια συκοφάντησης του έργου της Νομαρχίας μας από πλευράς της ανωτέρω ομοσπονδίας. Το αφήνω στην κρίση του κόσμου που εμπιστεύεται τη διοίκηση του Παναγιώτη Ψωμιάδη και μας τιμά με την ψήφο του τόσα χρόνια».