Την Πέμπτη 22 Απριλίου ο Πολυχώρος Πολιτισμού Block33 θα μετατραπεί σε μία αρένα ατελείωτου χορού και εκτόνωσης μπροστά σε ένα συγκρότημα που η ανοιξιάτικη περιοδεία του θα κάνει όλη την Ευρώπη να υποταχθεί στην δύναμη και την ενέργεια του! Θα γίνει κόλαση!
Η ιστορία των Jaya The Cat θα μπορούσε να είναι σενάριο από καλογυρισμένη teen movie. Αμερικάνοι στην καταγωγή και τέκνα της πολιτείας της Βοστόνης, οι κιθαρίστες Geoff Lagadec και Dave Smith και ο μπασίστας Ben Murphy βρέθηκαν στις αρχές των 00’s μαζί με δύο πολύ δυνατούς δεσμούς που τους συνδέουν ακόμη. Ο ένας είναι η παθολογική τους αγάπη για την Dub και την Punk των χρυσών δεκαετιών του ’60 και του ’70. Ο δεύτερος και…σημαντικότερος είναι η ατελείωτη κατανάλωση λίτρων μπύρας με ιδιαίτερη προτίμηση μάρκας ανά γεωγραφική επικράτεια. Κάπου εκεί ανάμεσα εμπλέκονται και μερικά από τα ωραιότερα (και δυστυχώς πιο αδικημένα) reggae/punk rock/ska κομμάτια της δεκαετίας, τέσσερις σπουδαίοι δίσκοι και μία…μετακόμιση στο Amsterdam που ξεκίνησε με χρονοδιάγραμμα τριών μηνών και έχει φτάσει αισίως τα τρία χρόνια! Όσο για την σκηνική τους παρουσία δεν μπορούμε να πούμε και πολλά πράγματα πέρα από την καταστροφή της κάβας του μαγαζιού, που θα προκαλέσει η ύπαρξη αυτοσχέδιου μπαρ πάνω στην σκηνή για την κάλυψη των αναγκών σε αλκοόλ του κοινού. Την Πέμπτη 22 Απριλίου ο Πολυχώρος Πολιτισμού Block33 θα μετατραπεί σε μία αρένα ατελείωτου χορού και εκτόνωσης μπροστά σε ένα συγκρότημα που η ανοιξιάτικη περιοδεία του θα κάνει όλη την Ευρώπη να υποταχθεί στην δύναμη και την ενέργεια του! Θα γίνει κόλαση!



Support Act: Οι Ska/Reggae/Punkrock Θεσσαλονικείς «63high», που θα παρουσιάσουν μεταξύ άλλων κομμάτια από το τελευταίο εξαιρετικό τους άλμπουμ «think before unzippin»!