Τέσσερις φοιτήτριες από τη Θεσσαλονίκη, οι Ιωάννα Μαναβοπούλου, Μίνα Κουτσού, Μυρτώ Τζούμα και Μαρία Μυλωνά, νίκησαν την οικονομική κρίση! Και μας βοηθούν να την... νικήσουμε κι εμείς. Εφαρμόζοντας το ρητό "πενία τέχνας κατεργάζεται", μας καλούν όχι για αγορές, αλλά για... ανταλλαγές. Δημιούργθησαν την ομάδα restyle team, που δεν ανήκει σε κάποιο φορέα, είναι μη κερδοσκοπική, πρωτοβουλία και βοηθά τους καταναλωτές να αποκτήσουν νέα ρούχα και αξεσουάρ χωρίς... χρήματα. Πώς;
Πάρτε ένα παλιό σας ρούχο, όχι φθαρμένο ή βρόμικο (σκουλαρίκια κι εσώρουχα αποκλείονται για λόγους υγιεινής) και... σπεύσατε στο πρωτότυπο αυτό παζάρι. Δώστε το ρούχο σας, διαλλέξτε ένα άλλο και... αποκτήσατε κάτι καινούργιο, χωρίς χρήματα. Μπορείτε να φύγετε με ένα επιπλέον ρούχο από αυτό που πήγατε. Και ό,τι δεν διατεθεί, πηγαίνει σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.
« Έξω το swishing είναι διαδεδομένο, μη σου πω και αυτονόητο. Γιατί να μη μάθει και ο κόσμος εδώ τι είναι;» δηλώνει η Ιωάννα Μαναβοπούλου, στο tvxs.gr. Μάλιστα εκπλήσσεται από τη δημοσιότητα και τα θετικά σχόλια που συγκέντρωσε η πρωτοβουλία τους.

Για το πλήρες κείμενο κάντε κλικ εδώ.