Την έβλεπαν. Τη γούσταραν. Τους γούσταρε. Τους πήγαινε σπίτι τους. Κι αντί να καθίσουν στη θέση του οδηγού, βρίσκονταν σε... μειονεκτική θέση. Πήγαιναν να ζήσουν τη φαντασίωσή τους, με μια άγνωστη και τη ζούσαν με... έναν άγνωστο. Κι όλα αυτά στη Θεσσαλονίκη (εμείς πάλι έξω από τα κόλπα είμασταν)!
Ένα ζευγάρι προκειμένου να ικανοποιήσει τις σεξουαλικές φαντασιώσεις του «όργωνε» τους δρόμους και τα site γνωριμιών. Η γυναίκα «ψάρευε» μέσω Ίντερνετ ή στον δρόμο εραστές(διέθετε και... κάμπριο), το ραντεβού κλείνονταν, ο εραστής πήγαινε όλος ορμή και κατέληγε στο κρεβάτι του άντρα της!
Αυτό γινόταν επί μήνες. Το one night stand, όμως, κατέληγε στον άγριο βιασμό του επίδοξου εραστή.
Η κοπέλα έκλεινε, στα υποψήφια θύματά της, ραντεβού στο σπίτι της η οποία ουδέποτε αποκάλυπτε την ύπαρξη του συντρόφου της. Το σχέδιο ήταν να προσφέρει στους εραστές ποτό στο οποίο είχε ρίξει υπνωτικό. Έτσι, αντί να χαλαρώνουν... κοιμόντουσαν ύπνο βαθύ!
Τότε έμπαινε ο σύντροφό της ο οποίος βίαζε τον «κοιμώμενο» εραστή, κάτι που η κυρία φαίνεται πως απολάμβανε. Όταν το θύμα ξυπνούσε, ένιωθε ένα έντονο τσούξιμο!
Θορυβημένος, ένας από τους εραστές πήγε στον ιατροδικαστή και άκουσε έκπληκτος να του λέει πως είχε πέσει θύμα βιασμού 3 φορές!
Η αστυνομία, που ενημερώθηκε από τον εν λόγω κύριο, αναζητά το «διαβολικό» ζευγάρι, το οποίο κατάγεται από περιοχή της Θράκης.