Έπειτα από 45 εξαιρετικά επιτυχημένες εμφανίσεις του «Cabaret Royale» στο Θέατρο Βεργίνα του Regency Casino, η Νατάσσα Μάρε Μουμτζίδου και οι «Nuevoto 5tet» παρουσιάζουν τις Τετάρτες 14, 21 και 28. Aπριλίου, στο «Casual Living» μία μοναδική μουσική βραδιά.
Το ρεπερτόριο τους είναι βασισμένο τόσο σε «easy tempo jazz» μουσικές όσο και σε «Up Rhythm» tangos, blues και ethnic αγαπημένα τραγούδια. Όλα ενορχηστρωμένα ώστε να αναδεικνύεται το ιδιαίτερο στυλ μίας γυναικείας παρουσίας που χαρακτηρίζεται τόσο από την αισθαντική όσο και από τη δυναμική, έντονα θεατρική παρουσία.
Η Νατάσσα Μάρε Μουμτζίδου διαθέτει ένα πλούσιο βιογραφικό με συνεργασίες και συμμετοχές σε σημαντικές διοργανώσεις και φεστιβάλ. Xαρισματική αλλά και ιδιότυπη ερμηνεύτρια, μια καλλιτέχνις υψηλών προδιαγραφών, το 2008 συστήνει τους «Nuevoto Εnsemble». Τα μέλη του σχήματος δραστηριοποιούνται στην Ελληνική και διεθνή μουσική σκηνή ως μέλη συγκροτημάτων και ορχηστρικών σχημάτων διαφόρων στυλ. Οι «Natassa Mare con Νuevoto 5tet» αποτελούν μία δυναμική σύμπραξη 6 καταξιωμένων μουσικών της ευρωπαϊκής ethnic και jazz σκηνής.

Nuevoto 5tet :
Christos Anastasiadis : Trumpet
Spyros Rassias : Piano / Keyboards
Giorgos Seremetis : El. Guitar
Emmanuel Sideridis : Bass
Alekos Spanidis : Drums

Πληροφορίες:
Tετάρτη 14. 21. & 28 Aπριλίου 2010
Χώρος : Casual Living (Εμπορικό Κέντρο Μακεδονία
Τηλ. Κρατήσεων 2310 365425 begin_of_the_skype_highlighting
2310 365425 end_of_the_skype_highlighting)
Ώρα έναρξης: 22.30