Έκτακτη συνέντευξη τύπου παραχωρεί, στη 1 μετά το μεσημέρι σήμερα, Τετάρτη 7 Απριλίου 2010, στο δημαρχείο, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Βασ. Παπαγεωργόπουλος. Θέλει να δώσει απαντήσεις σε σειρά δημοσιευμάτων τα οποία βλέπουν, το τελευταίο χρονικό διάστημα, το φως της δημοσιότητας. Αφορμή στάθηκε η χθεσινή παρέμβαση του εισαγγελέα, μετά από δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο στο δήμο Θεσσαλονίκης λειτουργεί "διαδημιστικό παραμάγαζο" το οποίο αναρτά διαφημίσεις σε σημεία επικίνδυνα για τους οδηγούς.
Επίσης, ο κ. Παπαγεωργόπουλος θα δώσει, σύμφωνα με πληροφορίες, στοιχεία (έγγραφα και τιμολόγια) από τα οποία προκύπτει ότι ο δήμος Θεσσαλονίκης ουδέποτε προμηθεύτηκε ειδικό λογισμικό, έναντι πολλών χιλιάδων ευρώ. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης είναι αποφασισμένος να προσφύγει -και πάλι- στη δικαιοσύνη και θα υπογραμμίσει ότι, το τελευταίο χρονικό διάστημα γίνεται μια λυσσαλέα επίθεση σε βάρος τόσο του ίδιου, όσο και της διοίκησης του δήμου.
Η συνέντευξη δίνεται μόλις 24 ώρες μετά την τακτική συνέντευξη Τύπου που παραχωρεί, κάθε Τρίτη, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, στους εκπροσώπους των ΜΜΕ της πόλης, κάτι που είναι ενδεικτικό των όσων συμβαίνουν.