Περίπου 23.000 οπαδοί του Άρη κατέβηκαν, από τα ξημερώματα, στην Αθήνα, για τον τελικό του κυπέλλου, με τον Παναθηναϊκό. Στην πλειοψηφία τους κινήθηκαν με λεωφορεία, με αποτέλεσμα να σχηματιστεί ένα κονβόι μήκους αρκετών χιλιομέτρων. Δυστυχώς, όμως, δεν αποφεύχθηκαν τα επεισόδια.
Πέντε άτομα τραυματίστηκαν σε δύο διαφορετικές επιθέσεις εναντίον οπαδών του Αρη που σημειώθηκαν χθες τη νύχτα στη Σταυρούπολη και τον Εύοσμο ΘΕσσαλονίκης. Και οι πέντε μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο και ένας από αυτούς παρέμεινε για νοσηλεία.
Σύμφωνα με την αστυνομία, η πρώτη επίθεση έγινε κατά τη διάρκεια αποβίβασης οπαδών του Άρη από αστικό λεωφορείο στη Σταυρούπολη και η δεύτερη όταν άτομα με καλυμμένα τα πρόσωπά τους επιτέθηκαν με ξύλινα καδρόνια σε άλλη ομάδα οπαδών της ομάδας στον Εύοσμο.
Επεισόδια είχαμε και στην Αθήνα. Τρεις οπαδοί του Παναθηναϊκού συνελήφθησαν έξω από το ΟΑΚΑ, γιατί στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία συσκευή λέιζερ, μια κροτίδα και βεγγαλικά. Επίσης, 36 άτομα προσήχθησαν γιατί επιχείρησαν να περάσουν στο γήπεδο χωρίς να έχουν εισιτήρια.
Επεισόδια και στις εξέδρες. Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού στην Θύρα 5 συνεπλάκησα με διμοιρίες των ΜΑΤ που είναι εκεί. Τα επεισόδια συνεχίστηκαν μέσα στην τάφρο.
Πανό των φίλων του Άρη πήραν φωτιά από τα καπνογόνα. Ένα όχημα της Πυροσβεστικής προσπάθησε να πλησιάσει αλλά δέχτηκε επίθεση οπαδών.
Οι οπαδοί του "τριφυλλιού" βρέθηκαν μέσα στο ταρτάν και πέταξαν καπνογόνα στους φίλους του Άρη, οι οποίοι με τη σειρά τους ανταπάντησαν από την εξέδρα. Οπαδοί των δύο ομάδων ήρθαν στα χέρια ενώ τα καπνογόνα έπεφταν από την μια πλευρά στην άλλη. Η αστυνομία δεν ήταν παρούσα.
Σε κάποια στιγμή, οι οπαδοί του Παναθηναϊκού έσπασαν τον κλοιό των ΜΑΤ, μπήκαν στο γήπεδο και έφτασαν μπροστά από τους φίλους του Άρη και τα καπνογόνα μεταξύ τους έπεφταν βροχή.
Η αστυνομία αναφέρει 39 προσαγωγές για οπαδούς που επιχείρησαν να μπουν χωρίς εισιτήρια και 3 συλλήψεις για κατόχους καπνογόνων, ενώ στα επεισόδια ανακοινώνονται άλλες 13 συλλήψεις.