ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ

Απίστευτο σκηνικό, πριν από λίγο, στην οδό Ν. Γερμανού 1. Σε καβγά μεταξύ αστυνομικών και ιδιοκτήτη Ι.Χ., ο τελικός απολογισμός είναι ένας αστυνομικός τραυματίας και ένας πολίτης καταδιωκόμενος!
Όλα άρχισαν όταν ο ιδιοκτήτης του Ι.Χ. πάρκαρε σε χώρο που έχει σημάνει το Ρωσικό Πνευματικό Κέντρο, μπροστά στην είσοδο του κινηματοθέατρου "Αριστοτέλειον", με δικές του πινακίδες. Κάποιος ειδοποίησε για το παρκάρισμα και η Άμεσος Δράση έστειλε επί τόπου γερανό, για να απομακρύνει το αυτοκίνητο και να αφαιρέσει πινακίδες κυκλοφορίας.
Στο μεταξύ, έφθασε στο σημείο ο ιδιοκτήτης του Ι.Χ. και διαπίστωσε ότι ο γερανός του είχε "σηκώσει" το αυτοκίνητο! Με το που είδε τους αστυνομικούς να το "παρκάρουν" στη στάση του ΟΑΣΘ, μερικά μέτρα πιο πάνω, έγινε... Τούρκος. Έτρεξε προς τους αστυνομικούς κι άρχισε να τους βρίζει!
Σε κάποια στιγμή κι ενώ οι αστυνομικοί προσπαθούσαν να τον πείσουν να τους ακολουθήσει, ο ιδιοκτήτης του Ι.Χ. μπήκε στο αυτοκίνητό του, πάτησε γκάζι και διέφυγε! Ένας αστυνομικός που προσπάθησε να τον σταματήσει, έπεσε ελαφρά -ευτυχώς- τραυματισμένος, στο οδόστρωμα!
Αυτήν την ώρα διεξάγονται έρευνες, από την αστυνομία για τον εντοπισμό του δράστη.



ΑΝΑΝΕΩΣΗ 19.06
O οδηγός του Ι.Χ. επικοινώνησε, μέσω της κουνιάδας του, η οποία ήταν παρούσα στο περιστατικό, με τους αστυνομικούς και ειδοποίησε πού βρισκόταν, για να παραδοθεί. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αστυνομικός δεν επιθυμεί να καταθέσει μήνυση εναντίον του.