Διαβάζω στο blog του συναδέλφου Βαγγέλη Πλάκα, Πολιτικά Νέα, ότι ο Παν. Ψωμιάδης άνοιξε την αυλαία της προεκλογικής του εκστρατείας για τη θέση του αιρετού περιφερειαρχη. Σύμφωνα με την ανάρτηση, ο νομάρχης δήλωσε σε στελέχη της Ν.Δ. από τον αγροτοσυνεταιριστικό και το συνδικαλιστικό χώρο: “Ο αγώνας αρχίζει. Θα είμαι υποψήφιος περιφερειάρχης. Έχω και την έγκριση της ΝΔ”.
Ο κ. Ψωμιάδης είχε διαδοχικές συσκέψεις στα κεντρικά γραφεία της Διοικούσας Επιτροπής Θεσσαλονίκης της ΝΔ. Πληροφορίες που επικαλείται το Blog φέρουν τον κ. Ψωμιάδη υποψήφιο στην περιφέρεια, "παρά τις ενστάσεις και τους προβληματισμούς του επί σειρά ρυθμίσεων που προβλέπονται στο νομοσχέδιο για τη διοικητική αναδιάρθρωση, όπως για τις αρμοδιότητες, τους πόρους και τους αντιπεριφερειάρχες".
Το ίδιο δημοσίευμα ξεκαθαρίζει ότι δε θα υπάρξουν σύντομα επίσημες ανακοινώσεις και φέρει ως συμμετέχοντα στις συσκέψεις για το θέμα τον κ.κ. Γιάννη Τουσιάκη, πρώην αν. διευθυντή της ΝΔ, ως επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας του νομάρχη.

Για το πλήρες δημοσίευμα κάνε κλικ εδώ.