...οι αστυνομικοί, αφού είχαμε μπαράζ επιθέσεων, δύο σε γραφεία βουλευτών, ένα σε κόμμα και ένα σε γραφείο παλαίμαχου μπασκετμπολίστα, λίγο πριν από τη 1 το μεσημέρι, με αποτέλεσμα να προκληθούν υλικές ζημίες. Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, άγνωστοι τοποθέτησαν εκρηκτικό μηχανισμό, αποτελούμενο από δύο γκαζάκια στην είσοδο του πολιτικού γραφείου του Ευρωβουλευτή της Οικολογικής Κίνησης Μιχάλη Τρεμόπουλου, στην οδό Πλάτωνος και τα πυροδότησαν. Από την έκρηξη προκλήθηκαν μικρής έκτασης ζημίες στην είσοδο και αναστάτωση στην περιοχή.
Σχεδόν ταυτόχρονα εξερράγη δεύτερος εκρηκτικός μηχανισμός έξω από τα γραφεία του βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ. Κυριάκου Βελλόπουλου, στην οδό Ερμού, όπου προκλήθηκαν επίσης υλικές ζημίες στην είσοδο.
Οι αστυνομικοί εντόπισαν έγκαιρα και εξουδετέρωσαν άλλους δύο εκρηκτικούς μηχανισμούς, που τοποθέτησαν άγνωστοι έξω από το πολιτικό γραφείο της βουλευτή Έλενας Ράπτη, στην οδό Εγνατία, καθώς επίσης και στην είσοδο του των γραφείων της επιχείρησης του παλαίμαχου καλαθοσφαιριστή Νίκου Γκάλη, στη λεωφόρο Κ. Καραμανλή.