Τραγωδία με 56χρονο υπάλληλο πρατηρίου υγρών καυσίμων στην Πιερία, χθες, Μεγάλη Παρασκευή. Ο 56χρονος καταδίωξε οδηγό, που έβαλε βενζίνη στο αυτοκίνητό του, χωρίς να πληρώσει, όμως πάνω στην καταδίωξη, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, το οποίο ανατράπηκε και "καρφώθηκε" σε βράχο, με αποτέλεσμα ο άτυχος υπάλληλος να βρει ακαριαίο θάνατο...
Όπως ανακοινώθηκε από την αστυνομία, το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής στην περιοχή του Λιτόχωρου Πιερίας. Γύρω στις 18.15 οδηγός ΙΧ αυτοκινήτου, το οποίο δεν έφερε πινακίδες κυκλοφορίας, ζήτησε από τον 56χρονο υπάλληλο να «φουλάρει» το όχημά του. Ο υπάλληλος έβαλε τη βενζίνη -αξίας 60 ευρώ- και την ώρα που τοποθετούσε τη μάνικα της αντλίας στη θέση της, ο «πελάτης» ανέπτυξε ταχύτητα και τράπηκε σε φυγή χωρίς να πληρώσει το ποσό που όφειλε.
Τότε, ο 56χρονος μπήκε στο αυτοκίνητό του προκειμένου να προλάβει και να ακινητοποιήσει τον οδηγό. Ακολούθησε καταδίωξη σε παράδρομο της εθνικής οδού Αθηνών - Θεσσαλονίκης, κατά την οποία ο 56χρονος, έχοντας αναπτύξει ιλιγγιώδη ταχύτητα, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου που οδηγούσε, με συνέπεια να καρφωθεί πάνω σε βράχο και να μείνει στον τόπο.
Οι αστυνομικές αρχές διενεργούν έρευνες για τον εντοπισμό του άγνωστου οδηγού.