Θα απαγορευτεί η πρόσβαση των φιλάθλων του Ολυμπιακού στο δημοτικό στάδιο Κομοτηνής για τον αγώνα της ομάδας τους με τον Πανθρακικό. Τα μέτρα που έχει λάβει η αστυνομία για τον αγώνα αναλυτικά:


Η Αστυνομική Διεύθυνση Ροδόπης, με την 1003/2/796/29-δ΄ από 30-03-2010 ΑΠΟΦΑΣΗ της, λαμβάνοντας υπόψη και την υπ΄αριθμ.4521 από 02-02-2010 απόφαση της Υφυπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού (απαγόρευση διάθεσης εισιτηρίων εκ μέρους των γηπεδούχων Π.Α.Ε. στις φιλοξενούμενες Π.Α.Ε. και στους συνδέσμους φιλάθλων τους για όλους τους για τους αγώνες ποδοσφαίρου της Α,Β και Γ Εθνικής Κατηγορίας καθώς και του Κυπέλλου Ελλάδος, μέχρι τη λήξη της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου 2009-2010, για άκρως σοβαρούς λόγους τήρησης της Δημόσιας Τάξης) αποφάσισε κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 29ης αγωνιστικής πρωταθλήματος SUPERLEAGUE μεταξύ των ομάδων Α.Π.Σ. ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ Π.Α.Ε. και Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ο οποίος θα διεξαχθεί στο Ο.Π.Α.Π. Δημοτικό Στάδιο Κομοτηνής την Κυριακή 11-04-2010 και ώρα 19.00, τα ακόλουθα:

• Να μην οριστεί συγκεκριμένη ζώνη ή τμήμα των κερκίδων του Ο.Π.Α.Π. Δημοτικού Σταδίου Κομοτηνής, για φιλάθλους της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. Σε περίπτωση οργανωμένης μετακίνησης φιλάθλων του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ δεν θα επιτραπεί η είσοδός τους στο γήπεδο.
• Η Α.Π.Σ. ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ Π.Α.Ε. να θεωρήσει και να διαθέσει τέσσερις χιλιάδες τετρακόσια πενήντα (4.450) εισιτήρια, συμπεριλαμβανομένων και των εισιτηρίων διαρκείας που εκδόθηκαν μέχρι την ημέρα της απόφασης (30-03-2010) και να τα διαθέσει αποκλειστικά στους φιλάθλους της ομάδας της.
• Δεν θα επιτραπεί η εισαγωγή στο γήπεδο πανό-πλακάτ ή άλλων αντικειμένων, το περιεχόμενο των οποίων προσβάλλει τον Εθνικό Ύμνο, έχουν αντεθνικό, υβριστικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο, καθώς και η εισαγωγή πανό, πλακάτ ή άλλων αντικειμένων (κασκόλ κ.τ.λ), άλλων ομάδων (πλην της Α.Π.Σ. ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ) και σε περίπτωση παράβασης αυτών θα εφαρμόζεται η αυτόφωρη διαδικασία.
• Οι φίλαθλοι που θα προσέλθουν για παρακολούθηση του εν λόγω αγώνα να φέρουν μαζί τους Αστυνομική Ταυτότητα ή Διαβατήριο , πέραν του εισιτηρίου που οπωσδήποτε θα πρέπει να κατέχουν.