Παρηγοριά από μια... ανάσα διαπίστωσε, στην αγορά της Θεσσαλονίκης, όπου βρέθηκε χθες το μεσημέρι, ο υφυπουργός Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων, Γιάννης Μαγκριώτης. Όπως παραδέχτηκε, «η αγορά είναι παγωμένη αλλά υπάρχει μια ανάσα και αυτό είναι παρήγορο. Οι επαγγελματίες περιμένουν τους καταναλωτές. Φαίνεται πως παρ’ όλες τις οικονομικές συνθήκες που υπάρχουν, παρ’ όλη την πίεση στην αγοραστική δύναμη των πολιτών η αγορά θα τιμήσει το Πάσχα.
Μάλιστα αν δεν είχαν τσιμπήσει λίγο τις τιμές των αμνοεριφίων, λόγω του ότι συμπίπτει το Ορθόδοξο Πάσχα με το Καθολικό και ήταν πολύ αυξημένη η ζήτηση, τότε οι τιμές θα ήταν αρκετά πιο κάτω απ’ ότι πέρσι και θα βοηθούσε ακόμα περισσότερο τους καταναλωτές και τους πολίτες γενικότερα.
Πιστεύω πως το Πάσχα αυτό θα είναι ένα δύσκολο Πάσχα, ψυχολογικά πολύ πιεσμένο και ελπίζω με την Ανάσταση να γυρίσουμε σελίδα.
Ο Πρωθυπουργός ο Γιώργος Παπανδρέου, η κυβέρνηση, όλοι μας ο κάθε πολίτης κάθε κοινωνικής τάξης προσπαθούμε και δουλεύουμε για να βγάλουμε τη χώρα από το τέλμα και το αδιέξοδο στο οποίο οδηγήθηκε από διαχρονικά προβλήματα που δεν λύθηκαν όλα τα προηγούμενα χρόνια αλλά και από πολιτικές της Ν.Δ. που δημιούργησαν το αναπτυξιακό τέλμα και την κοινωνική αποδιάρθρωση. Είμαι αισιόδοξος πως θα περάσουμε τον κάβο».