Πέντε συλλήψεις για περιπτώσεις ναρκωτικών, έγιναν, χθες, Τρίτη 27 Απριλίου 2010, σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Ασφάλειας, αλλά και της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.. Συγκεκριμένα:
Στις 7 το απόγευμα, στη Σταυρούπολη, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν δύο ημεδαπούς, 29 και 48 ετών, την ώρα που ο ένας πουλούσε κι ο άλλος αγόραζε ναρκωτικά. Συνολικά κατασχέθηκαν 73 ναρκωτικά χάπια, μικροποσότητα ηρωίνης, 105 ευρώ προερχόμενα από εμπορία ναρκωτικών κι ένα κινητό τηλέφωνο που χρησιμοποιούσε ο 29χρονος για τις παράνομες συναλλαγές του.
Λίγο νωρίτερα, στη συμβολή της λεωφόρου Κ. Καραμανλή με την οδό Παπάφη, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Δυτικής Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν 31χρονο ημεδαπό διότι είχε στην κατοχή του μικροποσότητα ναρκωτικών ουσιών, την οποία ισχυρίστηκε οτι προμηθεύτηκε από 35χρονο ημεδαπό. Λίγο αργότερα, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, συνελήφθη και ο 35χρονος ημεδαπός, στο σπίτι του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 125 ναρκωτικά χάπια και τρία φυαλίδια υγρής μεθαδόνης, μικτού βάρους 343 γραμμαρίων.
Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., συνέλαβαν 53χρονο ημεδαπό διότι κατείχε μικροποσότητα χασίς. Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι σε βάρος του συλληφθέντα εκκρεμούσε απόφαση για υπεξαίρεση.
Όλοι οι προαναφερόμενοι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα.