Συγκέντρωση στελεχών έγινε στη "Μακεδονία". Η συνάντηση έγινε σε αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου Ιωάννης Βελλίδης και σε αυτήν έγινε αποτίμηση της μέχρι σήμερα πορείας της εφημερίδας. Όσον αφορά το μέλλον της, έγινε ξεκάθαρο ότι ο βασικός χρηματοδότης, Γιάννης Ρήγας, θα είναι κοντά στο συγκρότημα για άλλη μία χρονιά.
Στο συγκρότημα της Μοναστηρίου 85 θα γίνουν κάποιες μικροαλλαγές. Έτσι, δε θα είναι πλέον διευθυντής σύνταξης ο Απ. Τσίας, ο οποίος αναλαμβάνει το συντονισμό των συντακτών ύλης. Ως διευθύντρια σύνταξης παραμένει η Φανή Χαρίση. Επίσης, ισχυροποιήθηκε, ακόμη περισσότερο, ο ρόλος του Λ. Σμαΐλη.
Όσον αφορά τη "Θεσσαλονίκη", υπό τη διεύθυνση του Μ. Αλεξανδρίδη και την αρχισυνταξία του Ν. Ηλιάδη θα κυκλοφορεί, πολύ σύντομα, από Σάββατο και θα παραμένει στα περίπτερα για τρεις ημέρες, κάτι που ισχυροποιεί την παρουσία της.
Στροφή (μπορεί να χαρακτηριστεί και ιλιγγιώδης) έκανε το συγκρότημα στον πολιτικό του χαρακτήρα. Η στροφή αυτή έγινε ξεκάθαρη με το σημερινό πρώτο θέμα, που παρουσιάζει το όραμα του πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, για τη Θεσσαλονίκη.