Την υπογραφή της υπεύθυνης για τη λειτουργία της Θεατρικής Ομάδας Ενηλίκων του Δήμου Ωραιοκάστρου, ηθοποιού και σκηνοθέτιδας Νέλλυς Δελή(φωτογραφία), φέρει το θεατρικό έργο «Ωραίος ως Έλληνας», με το οποίο τα μέλη του σχήματος κάνουν πρεμιέρα σήμερα το βράδυ στο Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο.
Η παράσταση της Θεατρικής Ομάδας Ενηλίκων του Δήμου Ωραιοκάστρου θα παρουσιάζεται στον χώρο του Βαφοπουλείου κατά το τριήμερο από τις 16 έως και τις 18 Απριλίου, στις 9.00 το βράδυ, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.
Το έργο ανεβαίνει σε σκηνοθεσία της Νέλλυς Δελή, ενώ τα σκηνικά έχει επιμεληθεί ο Ανδρέας Κοροβέσης. Παίζουν οι: Μάκης Ναϊσίδης, Κασιανή Τσάγκα, Βάσω Δημόγλου, Έλενα Σιούγκαρη, Μαρία Ηλιάδου, Αλμπέρτο Σέβη, Τάσος Μπελαντώνας, Ανδρέας Κοραβέσης, Ανδρέας Ρεβάνογλου, Γιάννης Ιωαννίδης, Ανέστης Λαδόπουλος, Μανώλης Ταμπάκος, Τζούλια Κοϊμτζή, Κατερίνα Ναλμπάντη, Νικολέτα Παπαδοπούλου, Μαρία Τριγκούδη, Βίκυ Ψωμαδάκη και Σοφία Χατζίδου.
Το θεατρικό έργο «Ωραίος ως Έλληνας», όπως εξηγεί η κυρία Δελή, «πραγματεύεται το… αδιαπραγμάτευτο δικαίωμα όλων μας στο όνειρο και την ελπίδα. Επιχειρεί να εισχωρήσει στον κοινωνικό μας ιστό με έναν τρόπο σουρεαλιστικό, τρυφερό, αλλά και άγρια αληθινό. Πρόκειται για μια κωμωδία που δομείται επάνω στο δίπτυχο ‘ρατσισμός και ανατροπές’ και έχει ως ζητούμενο την αισθητική απόλαυση μέσα από μια διάθεση στοχαστική».

Εννέα χρόνια προσφοράς
Η Θεατρική Ομάδα Ενηλίκων του Δήμου Ωραιοκάστρου διανύει φέτος τον ένατο χρόνο της επιτυχημένης πορείας της, ενώ τα τελευταία χρόνια λειτουργεί και παιδική θεατρική σκηνή. Και οι δύο ομάδες λειτουργούν με επαγγελματική συνείδηση και θέτουν υψηλούς καλλιτεχνικούς στόχους, παρουσιάζοντας άρτιες θεατρικές παραστάσεις.
Τα μαθήματα παρέχονται εντελώς δωρεάν, είναι βιωματικά και δεν απαιτείται καμία προηγούμενη γνώση του αντικειμένου. Υπεύθυνη για τη διδασκαλία των ρόλων και τη σκηνοθεσία είναι η ηθοποιός Νέλλυ Δελή.
Στα τμήματα διδάσκονται υποκριτική, ορθοφωνία, εκφορά του λόγου, αυτοσχεδιασμός και κίνηση.