Μια τρυφερή και αστεία ιστορία για την ελευθερία βασισμένη στο μυθιστόρημα του Ingvar Ambjornsen και Brodre i blodet είναι το έργο «Μόνοι μαζί» που κάνει πρεμιέρα αύριο στις 9.15 μ.μ. στο Θέατρο Σοφούλη. Η σκηνοθεσία είναι του Λευτέρη Γιοβανίδη.
Δύο διασκεδαστικοί και συμπαθητικοί τύποι, πρώην έγκλειστοι, τελείως διαφορετικοί μεταξύ τους, προσπαθούν να αποδείξουν ότι είναι ικανοί να ζήσουν ανεξάρτητοι πολεμώντας τις φοβίες και τις εμμονές τους. Μπορούν όμως; Ένα Παράξενο Ζευγάρι, σε νέες περιπέτειες.
Ποιος θα πάει για ψώνια; Ποιος θα σηκώσει το τηλέφωνο; Ποιος κρύβεται στη ντουλάπα; Πολλά “υπαρξιακά” ερωτήματα που αναζητούν λύση. Ο ένας μαμμόθρεφτος... ο άλλος άξεστος, αλλά και οι δύο αποφασισμένοι να τα καταφέρουν. Πολλά ευτράπελα και γκάφες τούς περιμένουν.
Όταν η αθωότητα συναντά την προσπάθεια για ανεξαρτησία ο συνδυασμός είναι γέλιο... μέχρι να μπει ανάμεσά τους μια γυναίκα και όλα να ανατραπούν. Ένας ύμνος για τη δύναμη της φιλίας.

Πληροφορίες παράστασης:
Συγγραφέας: Ingvar Ambjornsen
Μετάφραση-Διασκευή: Λευτέρης Γιοβανίδης - Φώτης Σπύρος
Σκηνοθεσία: Λευτέρης Γιοβανίδης
Σκηνικά – Κοστούμια: Βαλεντίνο Βλάσης Βαλάσης
Φωτισμοί: Θωμάς Χαρέλας
Παίζουν: Φώτης Σπύρος, Ιούλιος Τζιάτας, Μαίρη Ανδρέου και ο Δημήτρης Παλαιοχωρίτης.
Ταυτότητα Παράστασης:
Παραγωγή: Θέατρο Σοφούλη
Πρεμιέρα: Πέμπτη 15 Απριλίου 2010
Ημερομηνίες παραστάσεων: Πέμπτη 15/4 – Τρίτη 20/4, Δευτέρα 26/4 & Τρίτη 27/4 και κάθε Κυριακή, Δευτέρα, Τρίτη μέχρι τέλος Μαΐου 2010
Ώρες παραστάσεων: 21:15, Κυριακές στις 20:00
Τιμή εισιτηρίου: 20 ευρώ και 15 φοιτητικό
Διάρκεια παράστασης: 90'
Χώρος: Θέατρο Σοφούλη, Τραπεζούντος 5 και Σοφούλη Καλαμαριά (με τη γραμμή Νο 5 του Ο.Α.Σ.Θ., Νέα Κρήνη, στάση Βερβελίδη)
Πληροφορίες – Κρατήσεις: 2310423925 begin_of_the_skype_highlighting              2310423925      end_of_the_skype_highlighting begin_of_the_skype_highlighting              2310423925      end_of_the_skype_highlighting