«Ναυαγεί» η αεροπορική σύνδεση με υδροπλάνα από Θεσσαλονίκη, Βόλο, Αθήνα για Σποράδες. Το τέρας της γραφειοκρατίας, όπως φαίνεται κατασπαράσσει τη πολυδιαφημιζόμενη σύνδεση και για το λόγο αυτό το νομαρχιακό συμβούλιο του Βόλου συνεκλήθη σε έκτακτη σύσκεψη.


Η πολυδιαφημιζόμενη σύνδεση με υδροπλάνα δείχνει ότι σταμάτα, μόλις άρχισε λόγο των δυσβάσταχτων γραφειοκρατικών διαδικασιών τα υδροπλάνα της εταιρίας ArGo Airways βρίσκονται καθηλωμένα περισσότερο από ένα χρόνο. Το μοναδικό υδροπλάνο που εκτελούσε τα δρομολόγια από το λιμάνι του Βόλου προς Σκιάθο, Αθήνα και Θεσσαλονίκη είναι στο εξωτερικό για συντήρηση και είναι αμφίβολο αν θα επιστρέψει.
Η εταιρεία δεν δείχνει διατεθειμένη να συνεχίσει την λειτουργία της, υπό τις υπάρχουσες συνθήκες με το νομοθετικό πλαίσιο να είναι ασαφές.
Προκειμένου να συνεχιστεί η λειτουργία της εταιρείας, η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Μαγνησίας κάλεσε τους τοπικούς φορείς να συμμετάσχουν στο μετοχικό σχήμα, για να δοθεί μία οικονομική ανάσα και να μην κλείσει η εταιρεία.