Ο Δήμος Εχεδώρου στο πλαίσιο της υλοποίησης του προγράμματος «Πανεπιστήμιο για την Γ’ Ηλικία» ολοκλήρωσε τον α’ θεματικό κύκλο με θέμα: «Επικοινωνία και εξοικείωση με τις νέες τεχνολογίες». Με αφορμή την ολοκλήρωση του α΄ θεματικού κύκλου ο Δήμος Εχεδώρου διοργανώνει εκδήλωση για τη συνάντηση των μελών των ΚΑΠΗ που συμμετείχαν στο πρόγραμμα.
Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Δημοτικού Καταστήματος Καλοχωρίου, την Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010 και ώρα 18.30.
Σκοπός της εκδήλωσης είναι ο απολογισμός και η αξιολόγηση της α’ φάσης εφαρμογής προγραμμάτων επιμόρφωσης σε άτομα τρίτης ηλικίας καθώς και η παρουσίαση στα μέλη των ΚΑΠΗ του επόμενου θεματικού κύκλου. Κατά τη διάρκεια της ημερίδας θα ακουστούν οι απόψεις των παρισταμένων που συμμετείχαν στο πρόγραμμα, ο βαθμός ικανοποίησής τους από τον α’ κύκλο καθώς και οι προτάσεις τους για τη συνέχεια των προγραμμάτων.
Στη εκδήλωση του Δήμου θα μιλήσουν ο Βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης κ. Γιώργος Αρβανιτίδης, ο Δήμαρχος Εχεδώρου κ. Σπύρος Σταματάκης, η κα Ιωάννα Χρυστοφορίδου, Εντεταλμένη σύμβουλος Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Εχεδώρου, ο κ. Αθανάσιος Σαρακίνος, Συντονιστής της Επιστημονικής Ομάδας Έργου και ο κ. Απόστολος Τσαγκάρης Καθηγητής Α-ΤΕΙΘ που ανέλαβε την εκπαίδευση των συμμετεχόντων.