Στη Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς. Σκοπός της επίσκεψης είναι η συμμετοχή του κ. Σαμαρά στο Προσυνέδριο της Θεσσαλονίκης, το πρωί του Σαββάτου. Με την ευκαιρία αυτή, όμως, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα έχει μια σειρά από άλλες επαφές. Από καθαρά κομματικές, με τα μέλη της ΝΟΔΕ, ως προσωπικές, με το δήμαρχο Βασ. Παπαγεωργόπουλο και το νομάρχη, Παν. Ψωμιάδη. Με τους δύο τοπικούς άρχοντες θα συναντηθεί απόψε το βράδυ, στο ουζερί Βότσαλο. Αύριο το βράδυ θα έχει δείπνο εργασίας με τον αναπληρωτή γραμματέα Παραγωγικού της Ν.Δ., Στρ. Σιμόπουλο, στο "Β", το γκουρμέ - εστιατόριο του Βυζαντινού Μουσείου.
Όσο για τις επίσημες επαφές, αναλυτικά έχουν ως εξής:
Σήμερα, Πέμπτη, 18 Μαρτίου 2010, στις 19.15, θα έχει σύσκεψη με τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής Θεσσαλονίκης στα γραφεία της.
Αύριο, Παρασκευή, 19 Μαρτίου 2010, στις 10.30 π.μ., θα απευθύνει χαιρετισμό στο Συνέδριο της ΓΣΕΕ, που γίνεται στη Χαλκιδική.
Στη συνέχεια, θα επισκεφθεί τη Νομαρχία Χαλκιδικής, το Δήμο Πολυγύρου, το Επιμελητήριο Χαλκιδικής, καθώς και τη ΝΟΔΕ Χαλκιδικής, όπου θα πραγματοποιήσει κύκλο συναντήσεων.
Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, στις 18.00, θα συναντηθεί με αγροτοσυνεταιριστές στα γραφεία της Διοικούσας Θεσσαλονίκης, ενώ το βράδυ θα έχει δείπνο εργασίας με παραγωγικούς φορείς της Θεσσαλονίκης.
Το Σάββατο 20 Μαρτίου 2010 θα μιλήσει στο 1ο Προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας για «οργανωτικά θέματα», στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο, που πραγματοποιείται στο πλαίσιο της πορείας της Νέας Δημοκρατίας προς το 8ο Τακτικό της Συνέδριο.