Κύμα κακοκαιρίας, με χιονοπτώσεις και παγωνιά, πλήττει τη Βόρεια Ελλάδα, όπου σε πολλές ορεινές περιοχές η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται με αλυσίδες, ενώ κλειστά θα παραμείνουν σήμερα τα σχολεία στους νομούς Γρεβενών και Φλώρινας. Πυκνό χιόνι πέφτει από τις πρώτες πρωινές ώρες στα ορεινά της Μακεδονίας, ακόμα και σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο, ενώ τα χιόνια "έφθασαν" και γύρω από την πόλη της Θεσσαλονίκης.
Με αλυσίδες κινούνται τα οχήματα σ΄ ολόκληρο το εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο του νομού Φλώρινας, στα ορεινά των νομών Γρεβενών, Καστοριάς και Πιερίας, καθώς και στον επαρχιακό δρόμο Πτολεμαΐδας - Βλάστης Κοζάνης. Επίσης, με αλυσίδες διεξάγεται η κυκλοφορία στο ορεινό επαρχιακό οδικό δίκτυο των νομών Χαλκιδικής, Πέλλας και Καρδίτσας, ενώ έκλεισε ο δρόμος Χορτιάτη - Αγίου Βασιλείου στο νομό Θεσσαλονίκης.
Αραιές νιφάδες χιονιού πέφτουν και μέσα στην πόλη της Θεσσαλονίκης(στις ορεινές συνοικίες και δήμους), όπου η θερμοκρασία έπεσε στους 2 βαθμούς.
Με αλυσίδες κινούνται τα οχήματα στους ορεινούς επαρχιακούς δρόμους του νομού, ενώ στο Δήμο Ασβεστοχωρίου δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία.