Για σήμερα Κυριακή 21 Μαρτίου 2010, είναι προγραμματισμένες οι εξής εκδηλώσεις:
* Από τις 9 π.μ., το Ε΄ Δημοτικό Διαμέρισμα διοργανώνει σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Πολεμικών Τεχνών (Ε.Ο.Π.Τ.) το 5ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ – ΣΚΙΑΜΑΧΙΑΣ – ΕΠΑΦΗΣ 2010, στο Κλειστό Γυμναστήριο του 2ου & 4ου Γυμνασίου Κ. Τούμπας (Κλεάνθους 30)

* Στις 11 π.μ., με τη στήριξη της Νομαρχίας Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθεί η αναδάσωση του Κυνηγετικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης στην περιοχή του Δήμου Λαχανά (Μαυροράχη), με σημείο συγκέντρωσης των εθελοντών το 40ό χιλιόμετρο της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης-Σερρών (δύο χιλιόμετρα μετά τη διασταύρωση της Δορκάδος, στη θέση «Σοφούλα»).

* Στις 11 π.μ., το Σχολείο Εκμάθησης Ελληνικής Γλώσσας σε μετανάστες θα επισκεφθούν ο υφυπουργός Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Γεώργιος Ντόλιος και ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Σωκράτης Ξυνίδης. Συνοδευόμενοι από το δήμαρχο Σίμο Δανιηλίδη και μέλη της δημοτικής αρχής Συκεών, θα επισκεφθούν το Σχολείο και θα συνομιλήσουν με μετανάστες που παρακολουθούν μαθήματα ελληνικής γλώσσας, καθώς και εκπαιδευτικούς που μετέχουν στο πρόγραμμα. Η επίσκεψη θα γίνει στις εγκαταστάσεις του 2ου δημοτικού σχολείου (Οδ. και Απ. Φωκά 17-Ναούσης).

* Στις 11 π.μ., εκδήλωση για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας για τον Ύπνο, στο Ξεν.Mediterranean Palace (αίθ.ΔΙΑΣ), Σύλλογος Πασχόντων από Διαταραχές Ύπνου «Η ΠΑΣΙΘΕΗ,

* Στις 11.30 π.μ.,Εκδήλωση για την 74η επέτειο θανάτου του Ελευθέριου Βενιζέλου στην αίθ.Κρητών (Μητροπόλεως100, 1ος όροφος), οργανώνει η Παγκρήτια Αδελφότητα Μακεδονίας,

* Στις 12 το μεσημέρι, εκδήλωση με θέμα: «Η ένταξη των μεταναστών και ο ρόλος του Ερυθρού Σταυρού» οργανωνει στο ΟΛΥΜΠΙΟΝ, Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός

* Στις 3 μ.μ, την παράσταση «Ομήρου Ιλιάδα – Τρωϊκός πόλεμος» στο Θέατρο «Εγνατία» θα παρακολουθήσουν τα παιδιά του εθελοντικού προγράμματος για ΑμεΑ «Θες να γίνουμε φίλοι» του Γραφείου Νεολαίας της Νομαρχίας Θεσσαλονίκης, που διοργανώνεται από τον Τομέα Νεολαίας και Δημοσίων Σχέσεων της Νομαρχίας.

* Στις 6 μ.μ., εκδήλωση εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Δασοπονίας στην Αίθ.Τελετών της Παλαίας Φιλοσοφικής Σχολής του ΑΠΘ, από την Οργανωτική Επιτροπή Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος του ΑΠΘ.