ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
Με πλήρη μυστικότητα και σε συνεργασία με αστυνομικούς της ΕΥΠ, άνδρες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας διεξάγουν έρευνες, αλλά και παρακολουθήσεις ατόμων στη Θεσσαλονίκη, εκτιμώντας πως συνδέονται με τον Λάμπτο Φούντα.

Σημειώσεις που βρέθηκαν στο σπίτι του Φούντα, ονόματα που υπάρχουν στο κινητό τηλέφωνό του, αλλά και κάποιες μαρτυρίες που έχει στη διάθεσή της η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία έχουν προκαλέσει αναστάτωση τις τελευταίες πέντε ημέρες στον 1ο όροφο της ΓΑΔΘ.
Πρόσωπα του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου, ηλικίας από 30 έως και 50 χρόνων, αλλά και δύο πολίτες υπεράνω υποψίας έχουν μπει στο ''στόχαστρο'' των αρχών και, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να υπάρξουν προσαγωγές, ακόμη και συλλήψεις.
Οι αστυνομικοί εκτιμούν πως ο Λάμπρος Φούντας διατηρούσε επαφές με ανθρώπους από τη Θεσσαλονίκη και δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο αυτοί οι άνθρωποι να ανήκουν σε τρομοκρατική οργάνωση. Υποστηρίζουν μάλιστα πως αρκετά τρομοκρατικά ''χτυπήματα'' σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη παρουσιάζουν μεταξύ τους πολλές ομοιότητες. Ίσως να έχουν γίνει από τα μέλη της ίδιας ομάδας πιστεύουν και προσπαθούν μέσω των παρακολουθήσεων, αλλά και του εξονυχιστικού ελέγχου του αρχείου που τηρούν να βρουν τους συνδετικούς κρίκους.
Οι άνδρες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας δέχονται τη βοήθεια των συναδέλφων τους από την ΕΥΠ, που συμπληρώνουν με συγκεκριμένες πληροφορίες το παζλ που προσπαθούν να σχηματίσουν.
Για το σχηματισμό του παζλ, εκτιμούν οι αστυνομικοί, θα παίξουν σημαντικό ρόλο τα δύο πρόσωπα, που μέχρι και σήμερα δεν έχουν απασχολήσει τις αρχές και εικάζεται πως είχαν επαφές με τον Φούντα. Επιπλέον, τρία άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου που στο παρελθόν φέρεται να είχαν ενεργό δράση στη διοργάνωση, αλλά όχι εκτέλεση, ''χτυπημάτων'' με εκρηκτικούς μηχανισμούς.