Η Ελένη και η Σουζάνα Βουγιουκλή ενθουσίασαν για άλλη µια φορά τους θεατές, που παρακολούθησαν τις µουσικές παραστάσεις που δόθηκαν την ∆ευτέρα 8/3 στο Θέατρο Αλίκη, Αθήνα και την Τρίτη 9/3 στο κατάµεστο Φουαγιέ του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης.
Ερµήνευσαν µε το δικό τους ιδιαίτερο τρόπο τραγούδια του κόσµου, µεταφέροντας, την έκσταση της Κάτω Ιταλίας, το µυστήριο της Βαλκανικής πολυφωνίας, το σπαραγµό των πορτογαλέζικων fados και τη δωρικότητα των blues της Αµερικής και του ρεµπέτικου. Ταξίδεψαν το κοινό τους από τους αρχέγονους ήχους του λαού µας µέχρι τους σύγχρονους, σ’ ένα πρόγραµµα γεµάτο µνήµες και συναισθήµατα, αφήνοντας για άλλη µια φορά τις καλύτερες εντυπώσεις.
Στις παραστάσεις αυτές που είχαν την σκηνοθετική επιµέλεια του Γιάννη Μήτρου, τις συνόδεψε ηχητικά ο εξαιρετικός κρουστός Simone Mogneli και εικαστικά ο ζωγράφος Νίκος Καµπασελέ.
Η επόµενη εµφάνιση τους είναι στα Τρίκαλα, καλεσµένες από τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Το Βαρόσι». Το Σάββατο 27 Μαρτίου στις 21.00 στην αίθουσα του Πνευµατικού Κέντρου ∆ήµου Τρικκέων. Για την συγκεκριµένη συναυλία τηλεφωνείτε για εισιτήρια στα κινητά 6945463675, 6977399777, και στο 24310-75865.