Πάλι τα ίδια με τη Ναόμι. Έξις δευτέρα φύσις. Το ξανάκανε η... μοντέλα της κορυφής (ελληνιστί top model) και την αναζητεί η αστυνομία της Νέας Υόρκης. Προχθές το βράδυ, στη Νέα Υόρκη κι ενώ καθόταν στο πίσω κάθισμα της πολυτελούς λιμουζίνας της, ο οδηγός της πλησίασε έναν τροχονόμο για να ρωτήσει κάτι και στάθμευσε δίπλα του. Ο άνθρωπος δεν πρόλαβε να ανοίξει το στόμα του και η Ναόμι -όπως κατηγορείται- άπλωσε το μακρύ κι όμορφο χέρι της και τον χαστούκισε! Στη συνέχεια, άνοιξε την πόρτα της λιμουζίνας κι έφυγε... Κυρία!
Η αστυνομία την αναζητεί για να της πάρει κατάθεση για το περιστατικό. Ο δικηγόρος του 39χρονου μοντέλου υποστηρίζει ότι "τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται" και πως η κ. Κάμπελ "δεν αναζητείται, αλλά θα καταθέσει με τη θέλησή της για ό,τι μπορεί να έγινε".
Εμείς θα θυμήσουμε ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Campbell έχει κατηγορηθεί για τη βία. Το 2006, συνελήφθη όταν χτύπησε την ελληνίδα οικονόμο της με ένα BlackBerry -ειδική παραγγελία, καλυμμένο με αιχμηρά διαμαντάκια. Ο δικαστής διέταξε να ολοκληρώσει αρκετές ώρες της κοινωφελούς εργασίας το 2007, αντί για άλλη ποινή. Επίσης, το 2008, είχε καταδικαστεί σε 200 ώρες κοινωφελούς εργασίας και πρόστιμο 4.500 δολαρίων για επίθεση εναντίον δύο αστυνομικών στο αεροδρόμιο Heathrow του Λονδίνου.